Κρίνονται όλοι οι παίκτες (πάνω από 40) με απόφαση Αλαφούζου - Ποιος εξαιρείται

H βαθμολογία των πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον επόμενο προπονητή, την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή για αξιολόγηση όλου του ρόστερ από το «μηδέν».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, αυτό που έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο με απόφαση του ίδιου του Γιάννη Αλαφούζου, είναι πως όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού θα επαναξιολογηθεί απ’ το «μηδέν».

Όπερ σημαίνει πως έως ότου έρθει κι αναλάβει δουλειά ο νέος προπονητής στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο «Γ. Καλαφάτης» (όπου θα βρίσκονται πάνω από 40 παίκτες, μαζί με αυτούς που επιστρέφουν) δεν θα αποχωρήσει κανείς, διότι όλοι θα περάσουν όλοι απ’ το… μικροσκόπιο του καινούργιου προπονητή, ο οποίος θα κρίνει τους πάντες από μηδενική βάση.

Ακόμη και παίκτες που είχαν τεθεί στο «περιθώριο», όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Σερπέζης ή ο Τζαβίδας, ακόμα και ο Αγιούμπ. Εκτός βεβαίως, αν έρθει ως τότε κάποια πρόταση για την πώληση κάποιου ή ζητήσει κάποιος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει.

Απ’ τη συγκεκριμένη διαδικασία «επαναξιολόγησης» εξαιρείται ο Ούφε Μπεκ, ο οποίος δεν υπολογίζεται εδώ κι ένα χρόνο, αλλά αρνείται πεισματικά να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News