Κρίμα κι άδικο, 2-2 ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Κρίμα κι άδικο, 2-2 ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη

Έργο… από ταινία επιστημονικής φαντασίας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ισοφαρίστηκε 2-2 με γκολ του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου στο 96.

Μεγάλος «ήρωας» θα ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος πλήγωσε την αντίπαλη εστία με δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια (58 και 59). Όμως, με Λουίς Φερνάντες και… Παπαδόπουλο οι πράσινοι ισοφαρίστηκαν σε 2-2.

Συνολικά, η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι δικαιούταν τη νίκη βάσει απόδοσης, στο πρώτο μέρος το Τριφύλλι είχε την υπεροχή, όμως, δεν είχε την τελική προσπάθεια.

Το έργο άλλαξε στην επίθεση των πρασίνων στο δεύτερο μέρος, με τον Χουάνκαρ στο 58′ να βρίσκει με φοβερή σέντρα από τα δεξιά με το αριστερό τον Μακέντα, ο οποίος με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Ένα λεπτό μετά, ο Μακέντα με ωραίο πλασέ νίκησε ξανά τον Παπαδόπουλο για να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Εν συνεχεία, οι Αρκάδες πίεσαν και μείωσαν στο σκορ με τον Λουίς Φερνάντες στο 84. Στην τελευταία φάση του αγώνα έγινε το απίστευτο με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει εντός περιοχής και να ισοφαρίζει στο 96.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News