«Κρατήσαμε όρθιο τον Παναθηναϊκό»

«Κρατήσαμε όρθιο τον Παναθηναϊκό»

Ο εμβληματικός αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων και ο Χρήστος Μπέλος μίλησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου, τονίζοντας ότι έκαναν αυτό που έπρεπε, κράτησαν όρθιο τον Παναθηναϊκό…

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκου Χρήστος Μπέλος είπε: «Για όσους ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός ξέρουν πως αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε καμία άλλη θέση εκτός από αυτή του πρωταθλητισμού. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Σήμερα δεν υπήρξε άνθρωπος μέσα στην ομάδα που δεν έδωσε το 100% των δυνάμεων του. Ηταν καθήκον μας να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εμείς κάναμε την δουλειά μας. Ελπίζω αυτοί που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους και να δούμε πάλι τον Παναθηναϊκό ψηλά».

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε: «Ηταν καλό το φινάλε, ήταν επιτυχημένη η προσπάθεια για την παραμονή, κατήσαμε τον Παναθηναϊκό όρθιο αλλά ποτέ ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να πανηγυρίζει στα μπαράζ. Ευχαριστούμε τον κόσμο και όσους μας βοήθησαν. Μόλις ηρεμήσουμε θα πρέπει να κάνουμε τον απολογισμό μας, να πούμε ορισμένα πράγματα για να μπει ο Παναθηναϊκός επιτέλους σε έναν καλό δρόμο»

Eλέγξτε επίσης

Ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1

Ήττα από τον Ολυμπιακό με 3-1

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στον Ολυμπιακό, προηγήθηκε με 0-1, έχασε στις λεπτομέρειες το δεύτερο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.