Κρασνοντάρ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Krasnodar - PAOK | Κανάλι

Κρασνοντάρ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Krasnodar - PAOK | Κανάλι

Κρασνοντάρ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Krasnodar – PAOK LIVE

Κρασνοντάρ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Να αλλάξει επίπεδο και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League επιθυμεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται στο Κράσνονταρ απέναντι στην τοπική ομάδα για τα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε το 2/2 κόντρα σε Μπεσίκτας (3-1) και Μπενφίκα (2-1) στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο, θα χρειαστεί να δώσει το πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι και μάλιστα στη Ρωσία στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι, το οποίο είναι εξασφαλισμένο μέχρι τον Δεκέμβρη, αφού στη… χειρότερη τον περιμένουν οι όμιλοι του Europa League.

Τα δεδομένα διαφοροποιούνται για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος δεν θα’χει στο οπλοστάσιό του τον Άκπομ, έναν καθαρόαιμο επιθετικό, αλλά και τον Λημνιό. Ο πρώτος επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο, ενώ ο Έλληνας διεθνής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κολωνία.

Όλα τα κορυφαία ματς παίζουν σε Live Streaming εδώ!

Την Κράσνονταρ την γνωρίσαμε στα περσινά play off του Champions League, όταν και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό σε διπλές αναμετρήσεις. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 4-0, αλλά και στη ρεβάνς στο Krasnodar Stadium με 2-1.

Έναν χρόνο αργότερα, η ομάδα του Μάρκους Μπεργκ θα επιδιώξει να πάρει το… αίμα της πίσω κόντρα στους ελληνικούς συλλόγους και να πάρει εκείνη το «χρυσό» εισιτήριο για τους κερδοφόρους ομίλους.

Κρασνοντάρ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Φερέιρα: «Την εμπειρία η Κράσνονταρ, τη δίψα για την πρόκριση εμείς»

Ο Αμπέλ Φερέιρα με τον τρόπο αυτό ανέλυσε τα δεδομένα των δύο ομάδων για την αυριανή αναμέτρηση.

«Αν θέλετε να το πάμε από πλευράς σταθερότητας και εμπειρίας, η Κρασνοντάρ είναι το φαβορί. Αν το πάμε από πλευράς κινήτρου και δίψας, το φαβορί είμαστε εμείς»…

Ο Αμπέλ Φερέιρα με τον τρόπο αυτό ανέλυσε τα δεδομένα των δύο ομάδων για την αυριανή αναμέτρηση την πρώτη από τις δύο που θα καθορίσουν το ποια θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν είναι μεγάλες οι διαφορές του αγώνα επειδή πρόκειται για διπλές αναμετρήσεις:

«Για εμάς το παρελθόν είναι ένα μεγάλο μάθημα. Κοιτάμε μόνο το παρόν και το μέλλον και αυτό έχει να κάνει μόνο για τα ματς με την Κρασνοντάρ. Θα είναι διαφορετική η προετοιμασία μας για αυτά τα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης, ακόμα και αν πρόκειται για δυο παιχνίδια. Πιστεύω ότι κάναμε καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι».

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ στοίχημα

Φαβορί τη ρωσική ομάδα θέλουν οι αποδόσεις που συναντάμε για τον αγώνα. Οριακό μεν, αλλά φαβορί. Το πρώτο φαβορί για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο παιχνίδι είναι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπεργκ. Θα καταφέρει να βρει δίχτυα; – Δείτε τις αποδόσεις

Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming!

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News