ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Krasnodar – Olympiacos

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Krasnodar – Olympiacos

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Απόψε στις 19:00 στο Κούφσταϊν διεξάγεται το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού. Κι αυτό επί αυστριακού εδάφους. Αντίπαλος η Κράσνονταρ.

Ανεβαίνει, αυτομάτως, η δυσκολία και το επίπεδο..

Πρώτο τεστ θετικό, ως εικόνα και αποτέλεσμα. Απέναντι στη Βολφσμπέργκερ, ο Ολυμπιακός έδειξε και θετικά στοιχεία. Πήρε και θετικό αποτέλεσμα, έκανε και αρκετές δοκιμές, σε πρόσωπα και σχήματα.

Σήμερα, στο δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και περισσότερα πράγματα.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ολυμπιακός: Αγωνία για Φορτούνη

Εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Κώστας Φορτούνης, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ

Ο Κώστας Φορτούνης αποχώρησε ως τραυματίας από το χθεσινό φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ στην Αυστρία. Με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για στροφική κάκωση αριστερού γόνατος.

Αυτό σημαίνει πως γύρισε το γόνατο του διεθνούς άσου, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 26’ της αναμέτρησης.

Το θετικό στην ιστορία είναι πως δεν πρόκειται για το ίδιο πόδι, το δεξί γόνατο, που είχε υποστεί τη ρήξη χιαστού πριν από δύο χρόνια.

Οι φόβοι, όμως, είναι υπαρκτοί για τα χειρότερα σενάρια. Ο Φορτούνης ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, δείχνοντας πως έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς, στο γόνατό του.

Live Streaming Krasnodar – Olympiacos

Ανέβηκε ο Μπιζότ στη λίστα του Ολυμπιακού

«Γρίφος» φαίνεται πως είναι η υπόθεση του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό, την ώρα που δεν έχει προχωρήσει ακόμα το θέμα της παραχώρησης του Ζοσέ Σα στη Γουλβς.

Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού πρώτα από όλα οι Πειραιώτες καλούνται να αντικαταστήσουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, και χρειάζεται πολύ υπομονή για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην κορυφή των υποψήφιων γκολκίπερ φαίνεται πως παραμένουν ο Τσέχος Βάτσλικ που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη (ενώ είναι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την εθνική του ομάδα) και ο Γάλλος Αρεολά που είναι υπό παραχώρηση από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η νέα εξέλιξη που σημειώθηκε στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως ο Ολλανδός Μπιζότ που βρίσκεται με την Ολλανδία στο Euro 2020 «προσπέρασε» τον Σέρτζιο Ρίκο που επίσης δεν υπολογίζεται στην Παρί.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση δεν αποκλείεται να παίξει και η σημερινή συνάντηση Ολλανδίας-Τσεχίας, αφού αν αποκλειστεί μία από τις δύο ομάδες θα μπορέσουν να τρέξουν οι συζητήσεις με τον Μπιζότ ή τον Βάτσλικ, αντίστοιχα.

Βέβαια, για να συμβούν όλα αυτά θα πρέπει να προχωρήσει η μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στην Ρόμα και η Γουλβς να κινηθεί για τον Σα του Ολυμπιακού.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News