Κραϊόβα - ΑΕΚ Live Streaming

Κραϊόβα - ΑΕΚ Live Streaming

Κραϊόβα – ΑΕΚ Live Streaming

  • 8/8/2019 – 19:15
  • Stadionul Ion Oblemenco
  • Cosmote TV

Κραϊόβα – ΑΕΚ Live Streaming:  Το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που τη χωρίζουν από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στην Κραϊόβα στη Ρουμανία.

[the_ad id=”309153″]

Κραϊόβα – ΑΕΚ Live Streaming

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θεωρεί πως η ομάδα του στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να φύγει ακόμη και με τη νίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, δεν θα παρεκκλίνει από το αγαπημένο του 4-2-3-1.

[the_ad id=”309112″]

Κραϊόβα – ΑΕΚ Live Streaming

Ο Τσίκο Ζεράλδες εμφανίστηκε σίγουρος για την ετοιμότητα της ΑΕΚ στις επίσημες υποχρεώσεις και τόνισε ότι σύντομα θα παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει, αλλά και το οποίο θα αρέσει στους «κιτρινόμαυρους».

«Νιώθω καλά και όσο περνάει ο καιρός θα μπορώ να προσφέρω ακόμα περισσότερα», είπε μέσω της «Real News», αναφερόμενος σε προσωπικό επίπεδο.

Για την πρόοδο της ΑΕΚ: «Δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όταν θα έρθουν τα επίσημα ματς, θα είμαστε έτοιμοι. Οι εντολές του προπονητή είναι πάντοτε σαφείς και σύντομα θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και που πιστεύω θα αρέσει στον κόσμο».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Θέλω απλώς να βοηθάω, κάνοντας τη δουλειά που μου αναθέτει ο κόουτς. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και γι’ αυτό γνωρίζω τι ακριβώς μου ζητάει κάθε φορά και πως πρέπει να κινούμαι στο γήπεδο. Τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση, ήταν βασικός λόγος για να έρθω στην Ελλάδα και δεν μένει παρά να δικαιώσω την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ένιωσα αμέσως πόσο πολύ είναι δίπλα μας και μου αρέσει αυτό. Από την πλευρά μας θα δίνουμε πάντα αυτό που μπορούμε για να τους κάνουμε χαρούμενους».

[the_ad id=”309113″]

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Χουλτ (αριστερά) και Παουλίνιο (δεξιά) θα είναι τα δύο μπακ, με τον Βράνιες να πλαισιώνεται από τον Οικονόμου που θα προτιμηθεί από τον Σβάρνα μετά την απουσία του τραυματία Τσιγκρίνσκι που θα χάσει και τη ρεβάνς. Σιμόες και Σιμάο θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο, με τους Βέρντε, Ζεράλδες και Μάνταλο να κινούνται μπροστά τους. Μεγαλύτερο ερωτηματικό για το βασικό σχήμα είναι αν θα ξεκινήσει ο Κλωναρίδης ή ο Λιβάγια. Ο πρώτος δείχνει να έχει ένα προβάδισμα λόγω της ταχύτητάς του στις αντεπιθέσεις, ενώ ο Κροάτης πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο.

Οι γηπεδούχοι, που δεν θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους μετά τη χθεσινή επικύρωση της τιμωρίας τους από την UEFA, θα παραταχθούν από τον Κορνέλιου Παπούρα με το σύνηθες 4-3-3. Ο Πιλιατσέρι θα είναι στο τέρμα, οι Άκα, Κέλιτς, Μάρτιτς και Μπάντσου στην άμυνα, οι Τσικαλντάου, Ιβάνοφ και Ματέι στο κέντρο και οι Βαταζέλου και Μπαρμπούτ θα βοηθούν τον Ρομάν που θα είναι στην κορυφή επίθεσης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ, που δεν έχει οριστεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας, αλλά πριν από μερικές μέρες ήταν διαιτητής στο ολλανδικό Σούπερ Καπ ανάμεσα στον Αγιαξ και την Αϊντχόφεν.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19.15, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV

Κραϊόβα – ΑΕΚ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

http://www.sports-stream.net/ch/ch17.html

http://trgoalstv1.me/stream24.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-14.html

http://wiz1.net/channel31

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News