Κουτρουμπής: «Το 3-0 στο Καραϊσκάκη και το Κύπελλο είναι οι καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου»

Καλά νέα με Κουτρουμπή

Ως τις δύο στιγμές που ξεχωρίζει στην καριέρα του ανέφερε την νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου ο Γιώργος Κουτρουμπής σε συνέντευξή που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας απαντώντας σε ερωτήματα που του έθεσαν οι επισκέπτες αυτής.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

«Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο.
Δεν θέλουμε να παίζουμε ούτε «ανοικτά» ούτε «κλειστά».
Κάποιες φορές αποδίδει και σκοράρουμε, κάποιες άλλες όχι, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι αυτός και δεν θα τον αλλάξουμε».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ
Ποιόν ποδοσφαιριστή είχες ή έχεις ως ίνδαλμα;
«Ο ποδοσφαιριστής που θαύμαζα από μικρή ηλικία και συνεχίζω να θαυμάζω είναι ο Sergio Ramos».

ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΝΤΑΚΗ
Ποιες είναι οι αγαπημένες σου στιγμές κατά τη διάρκεια της καριέρας σου ως τώρα; Η θέση που παίζεις ήταν αυτή που έπαιζες από μικρός ή άλλαξε στην πορεία; Ποιος συμπαίχτης σου σε εντυπωσιάζει τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από αυτόν;
«Οι στιγμές της καριέρας μου που ξεχωρίζω είναι η νίκη με σκορ 0-3 κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 2014, περίοδο που αγωνιζόμουν στον Παναθηναϊκό, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την ίδια χρονιά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αλλά και το Κύπελλο που κατέκτησα στο Βέλγιο με την Σταντάρ Λιέγης».
«Πάντα έπαιζα στο κέντρο της άμυνας».
«Από τους συμπαίκτες μου στον ΟΦΗ με εντυπωσιάζει ο Juan Neira τόσο για τον χαρακτήρα του όσο για την ποδοσφαιρική του ποιότητα».

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Πιστεύεις ότι έχεις φτάσει στο 100% σου και σε ποια θέση προτιμάς να παίζεις;
«Σίγουρα δεν έχω φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων μου. Είχα αρκετό διάστημα να αγωνιστώ, όμως παίρνω χρόνο συμμετοχής στους αγώνες και σταδιακά θα φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Η θέση που παίζει είναι αυτή που μου αρέσει».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΑΓΓΑΝΑΣ
Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατό σου σημείο κατά την διάρκεια του αγώνα και ποιο όχι;
«Υστερώ σε ταχύτητα. Το δυνατό μου σημείο πιστεύω ότι είναι το «build up». Το να συμμετέχω δηλαδή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΙΣΤΑΚΗΣ – ΣΤΕΛΛΑ ΚΛΕΙΝΑΚΗ

Γεια σου Γιώργο, καταρχήν σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Τώρα η δύσκολη ερώτηση που θα ήθελα να απαντήσεις είναι πότε θα έρθεις Ελούντα να σε δούμε;
«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Ελπίζω να έρθω σύντομα στην Ελούντα!»

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για φέτος και πόσο δύσκολη είναι η φετινή σεζόν για εσένα μετά από τον ένα χρόνο που απείχες από την ενεργό δράση;
«Στόχος της ομάδας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ώστε να το απολαμβάνει ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο.
Ο αρχικός στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία. Αν προκύψει κάτι καλύτερο θα είναι δικαίωση για εμάς.
Το γεγονός ότι δεν είχα αγωνιστεί για διάστημα εννέα μηνών πριν έρθω στον ΟΦΗ δεν με δυσκόλεψε. Σταδιακά μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες που συμμετείχα, κατάφερα να μπω στον ρυθμό. Σε αυτό με βοήθησε πολύ και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας».

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ
Πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει ο ΟΦΗ φέτος πιο σφιχτός αμυντικά; Και αν αυτό έχει παίξει κάποιο ρόλο μέχρι σήμερα.
«Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να παίζουμε ούτε «ανοικτά» ούτε «κλειστά». Κάποιες φορές αποδίδει και σκοράρουμε, κάποιες άλλες όχι, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι αυτός και δεν θα τον αλλάξουμε».

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο πολύ έχει αγχώσει τους αμυντικούς η χρήση VAR που ισχύει πλέον! Το έχετε στο μυαλό σας όταν παίζετε;
«Δεν μας έχει αγχώσει η χρήση του VAR. Σίγουρα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί σε όλες μας τις κινήσεις, στον τρόπο που μαρκάρουμε και στις στημένες φάσεις».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
Ποιος είναι ο στόχος του ΟΦΗ αλλά και ο δικός σου προσωπικά για την φετινή σεζόν;
«Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, ώστε να το απολαμβάνει ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο. Αναφέρθηκα και σε προηγούμενη ερώτηση για τον στόχο της ομάδας. Προσωπικά στόχος μου είναι να επανέλθω στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικά τόσο για εμένα όσο και για να βοηθήσω στο μέγιστο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗΣ
Αν δεν ήσουν αμυντικός τι θέση θα ήθελες να παίζεις;
«Αν δεν ήμουν αμυντικός θα ήθελα να μπορώ να παίξω «δεκάρι», γιατί μου αρέσει να συμμετέχω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΚΑΡΑΚΗΣ
Πιστεύεις ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση τώρα το Γενάρη; Αντικειμενικά σαν παίχτης να απαντήσεις, που χρειαζόμαστε ενίσχυση; Και κάτι για τον κόσμο του ΟΦΗ, γουστάρετε να παίζετε γι’ αυτόν; Ευχαριστώ πολύ!
«Η δουλειά μου δεν είναι να μιλήσω για μεταγραφές. Δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν άλλοι στην ομάδα που είναι αρμόδιοι γι’ αυτό. Σίγουρα οποιοσδήποτε ποιοτικός ποδοσφαιριστής έρθει, σε οποιαδήποτε θέση, θα βοηθήσει και θα ενισχύσει τον ΟΦΗ.
Εμείς θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ ωραίο να αγωνίζεσαι στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Μέχρι τώρα είχα έρθει μόνο ως αντίπαλος και χαίρομαι πολύ που παίζω τώρα ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News