Κουτλουάι: «Ήταν πρόεδρος, αλλά φερόταν σαν αδέρφος, σαν πατέρας, πάντα μας στήριζε»

Κουτλουάι: «Ήταν πρόεδρος, αλλά φερόταν σαν αδέρφος, σαν πατέρας, πάντα μας στήριζε»

Συγκινητικός ήταν με τα λόγια του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι…

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε για τον καιρό που βρισκόταν στην ομάδα, ενώ ανέφερε την αγαπημένη ανάμνησή του με το Τυφώνα.

Αναλυτικά όσα είπε

Ο πάλαι ποτέ παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είπε σχετικά: «Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Ήταν από τις καλύτερές μου χρονιές στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Είχα πολύ καλή σχέση και με τον Παύλο και με τον κύριο Θανάση, αλλά και όλη την οικογένεια. Ένιωθα πάντα σαν το σπίτι μου εδώ, εξαιτίας των Γιαννακόπουλων. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Είναι δύσκολο να βρεις λόγια σε τέτοιες περιστάσεις. Έχω καλές αναμνήσεις, που πάντα θα τις θυμάμαι».

Για την πιο αγαπημένη του στιγμή με τον «τυφώνα» εκμυστηρεύτηκε: «Μετά το παιχνίδι με την Μπολόνια, αγκαλιαστήκαμε σφιχτά και πάντα το θυμάμαι. Ήταν πρόεδρος, αλλά φερόταν σαν αδέρφος, σαν πατέρας, πάντα μας στήριζε. Είχε υπομονή κι αγαπούσε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Ό,τι ένιωθε, το νιώθαμε κι εμείς».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη απώλεια, όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για το ευρωπαϊκό. Και τα δύο αδέρφια έδωσαν τα πάντα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News