Κουρτινάιτις : «Ξέρουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό»

Κουρτινάιτις : «Ξέρουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό»

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας (02/10, 20:00) μίλησε ο προπονητής της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις.

Αναλυτικά, υπογράμμισε:

«Αυτή την στιγμή όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Είχαμε τέτοια προβλήματα στα πρώτα μας παιχνίδια στη VTB League, αλλά ήδη το έχουμε συνηθίσει και τώρα ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Ξέρουμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας, τον Παναθηναϊκό, αλλά θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να νικήσουμε.

Θα είμαστε έτοιμοι. Αναφορικά με το πνευματικό κομμάτι είναι θετικό, μετά τη νίκη μας στο Κράσνογιαρσκ απέναντι στην Ενισέι. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά γενικά η εικόνα μας ήταν καλή στο ματς και βγάλαμε ενέργεια που μας έλειπε πριν. Έχουμε κάνει καλές προπονήσεις, αν και δεν έχουμε φουλ ρόστερ ακόμη, οπότε όσοι είναι τώρα στην ομάδα θα πρέπει να δουλέψουν και για τους τραυματίες»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News