Κουρμπέλης, ο πιο... άτυχος παίκτης του Παναθηναϊκού

Κουρμπέλης, ο πιο ακριβοπληρωμένος - Τα χρήματα που θα λάβει

Αν έπρεπε να βρούμε τον πιο άτυχο παίκτη του ρόστερ του Παναθηναϊκού, αυτός δεν θα ήταν άλλος από το Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού, αν και δεν έχει τον… τίτλο του γκολτζή, θα μπορούσε σε μερικές περιπτώσεις να χριστεί σκόρερ. Πέρυσι, βρήκε δίχτυα 2 φορές, μία την 1η Σεπτεμβρίου 2018 επί της Λαμίας και άλλη μία την 24η Νοεμβρίου 2018 επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ την εφετινή σκόραρε κόντρα στην Παναχαϊκή στο πρώτο ματς του Κυπέλλου.

Εντούτοις αποτελεί σπάνιο φαινόμενο για έναν αμυντικό μέσο και δη εξάρι να σημαδεύει τόσες φορές το δοκάρι μέσα σε έναν χρόνο. Η αρχή έγινε στις 10 Ιανουαρίου και στο εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος με τη Λαμία. Απέναντι στον ίδιο αντίπαλο αλλά στη διαδικασία των πέναλτι (ρεβάνς Κυπέλλου), ο Κουρμπέλης σημάδεψε ξανά το δοκάρι.

Στις 3 Φεβρουαρίου βρήκε το δοκάρι του Λεβαδειακού, ενώ το ίδιο έγινε πριν από λίγες ημέρες απέναντι στη Λαμία. Για να δούμε ξανά το ίδιο σκηνικό στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη.

Πληροφορίες από sportime

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News