Κουρμπέλης: «Ο αθλητισμός ενώνει την κοινωνία για να βοηθήσει τους ήρωες που ρισκάρουν τη ζωή τους»

Ξέσπασε ο Κουρμπέλης

Για τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στον κόσμο αλλά και την επιρροή του αθλητισμού στον Κορονοϊο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο αθλητισμός ενώνει την κοινωνία και δίνει δύναμη στους πραγματικούς ήρωες που ρισκάρουν την ζωή τους.

Ο Κουρμπέλης επισήμανε ειδικότερα για:

Την πρωτοβουλία των ΠΣΑΠ – Gazzetta και το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση με τον ιό: Καλησπέρα σας. Καταρχήν θέλω να πω συγχαρητήρια και στις δύο πλευρές για αυτήν την όμορφη κίνηση. Είναι πολύ σημαντικό που ο αθλητισμός προσπαθεί και πιστεύω πως τα καταφέρνει στο να ενώσει όλη την κοινωνία για να βοηθήσουμε τους πραγματικούς ήρωες και πρωταγωνιστές που ρισκάρουν τη ζωή τους. Δεν λέω για ποδόσφαιρο και παίκτες. Λέω γενικά για τον αθλητισμό.

Σκεφτείτε πως ως παίκτες μόνο μπορούμε να παρακινήσουμε τον κόσμο που μας έχει ως πρότυπα ή ινδάλματα. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλύτερη συνέχεια. Σίγουρα θέλουμε να γυρίσουμε και να παίξουμε ξανά αλλά προέχει η υγεία. Είναι δύσκολη η προπόνηση στο σπίτι. Στο τέλος θα πάρουμε δίπλωμα γυμναστή γιατί έχουμε μάθει τα πάντα πλέον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News