Κούγκας: «Δώνης και Νταμπίζας ξεφτίλισαν την ιστορία του Παναθηναϊκού - Διαχωρίζω τον Αλαφούζο, είμαι σίγουρος πως δεν είχε καμία συμμετοχή»

Κούγκας: «Δώνης και Νταμπίζας ξεφτίλισαν την ιστορία του Παναθηναϊκού - Διαχωρίζω τον Αλαφούζο, είμαι σίγουρος πως δεν είχε καμία συμμετοχή»

Νέα επίθεση Κούγια σε Δώνη και Νταμπίζα, τη ώρα που… βγάζει λάδι τον Γιάννη Αλαφούζο!

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

«Δώνης και Νταμπίζας σκόπιμα έβαλαν τρεις παίκτες να εκτίσουν την τιμωρία τους με τον ΟΦΗ, υποτίθεται για να είναι διαθέσιμοι απέναντι στον Ατρόμητο. Είναι κωμικό να πιστεύει κανείς ότι θα πάρει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Ατρόμητος διαθέτει καλύτερη ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο επηρεάζουν όλη την κατάσταση στις τελευταίες θέσεις. Οι δύο αυτοί άνθρωποι ξεφτίλισαν την ιστορία του Παναθηναϊκού. Διαχωρίζω τον Αλαφούζο γιατί γνωρίζω το ήθος του και είμαι σίγουρος πως δεν είχε καμία συμμετοχή.

Έχουν ηρωποιηθεί ο Δώνης και ο Νταμπίζας. Είχαν ένα μπάτζετ μεγαλύτερο των 5 εκατ. ευρώ, που για τον Παναθηναϊκό βέβαια είναι μικρό, αλλά αν το είχα εγώ κι έκανα αυτή την πορεία, θα θεωρούσα τον εαυτό μου αποτυχημένο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει πολύ υψηλό ηθικό υπόβαθρο και δεν συγχωρεί τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ήταν ζοφερό το κίνητρό τους».

«Είναι γνωστή η σχέση τους με τον Σαμαρά και τους υπόλοιπους εκεί κάτω, αλλά δεν θα πω κάτι περισσότερο. Έβαλαν τον Αποστολάκη και τον Παντελάκη, έναν παίκτη που ήταν αναπληρωματικός στον Κισσαμικό, να παίξει απέναντι σε μία ομάδα σαν τον ΟΦΗ. Αυτό υποτιμάει τη νοημοσύνη μας, είναι φαρσοκωμωδία. Εγώ προσωπικά αλλά και ο κόσμος της Λάρισας δεν θα τους συγχωρήσουμε ποτέ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News