Κούγιας: «Ετοιμάζονται να εκλέξουν τον υπάλληλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Κούγιας εκτός τόπου και χρόνου: «Αυτοί φταίνε για το κατάντημα του Παναθηναϊκού»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 FM, για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

“Απίστευτα είναι όσα βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ εξέλεξε μπάρμαν, ιδιοκτήτες καφετεριών, άσχετους με το άθλημα. Για την διοίκηση της ομοσπονδίας μάλιστα αποφάσισαν να βάλουν τον Κύριο Φιλιππούση, και τώρα ετοιμάζονται να εκλέξουν τον κύριο Μπαλτάκο, τον υπάλληλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. ”

Το ξαναλέω, στην θέση του Ζαγοράκη ετοιμάζονται να βάλουν τον Μπαλτάκο. Καταλαβαίνετε τι πάει να γίνει; Θα μπει ένας που τον έχουν για τα θελήματα η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Είναι απίστευτοι, Έφεραν σε θέση τον κύριο Γκαγκάτση να πει πως ντρέπεται που είναι μέρος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Είδαμε και πάλι πως το διοικητικό δικαστήριο τους εξευτέλισε.

Για τους Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη.

“Είναι έκπτωτοι, με απόφαση δικαστηρίου.

Παρέβησαν κανονισμούς του καταστατικού της ΕΠΟ. Έκαναν αίτηση ανάκλησης, όμως με νέο δικαστήριο πάλι τους εξέθεσε. ”

Για τον Σαράκη:

“Ο Σαράκης είχε το θράσος να πει πως είχαν εντολή να χτίσουν την απόφαση νομικά, για να φαίνεται σωστή.

Είναι ένας δικηγόρος που δεν θυμάμαι σε κανένα δικαστήριο. Έπαιζε μπάλα στο σωματείο των δικηγόρων. Αυτός είναι ο λόγος που ο Γκαγκάτσης τον έβαλε στην ΕΠΟ. Έχει αναπτύξει απόψεις που σοκάρουν ακόμη και πρωτοετείς φοιτητές. Έχει παραδεχθεί πως του ζητήθηκε να πει ψέματα για να καλύψει την επιτροπή. Είναι απαράδεκτο!

Παράνομα αδειοδότησαν ομάδες, κατήργησαν άτομα που άξιζαν από την ΕΠΟ και έβαλαν στην θεση τους τον Σαράκη. Ήταν ο δούρειος ίππος στην υπόθεση ΑΡΗ. ”

Κανείς υποτίθεται πως δεν γνωρίζει τον φάκελο του ΑΡΗ, και ξαφνικά όλα έγιναν γνωστά. Ο ΑΡΗΣ τους ξεσκέπασε και μπράβο στον ΑΡΗ. Τους γκρέμισε το οικοδόμημα.

Για ΑΕΚ και Μπέο:

“Όταν η ΑΕΚ παρουσίασε αυτό το χάλι αγωνιστικά, τότε ξεκίνησε το plan B, με Λαγό τον κύριο Μπέο. Που δεν είναι τίποτε στο ποδόσφαιρο. Λειτούργησε προς όφελος της ΑΕΚ. Έκανε βόλτες με τον Μελισσανίδη. Δεν είχε κανέναν άλλο λόγο να ανακατευτεί.

Με συνοπτικές διαδικασίες σε 3 μέρες ο ΑΡΗΣ εξέθεσε τους πάντες. ”

Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο κάνουν κουμάντο οι βλαχοπρόεδροι. Περιμένω τον κύριο Σπυρόπουλο, τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσει τον ΑΡΗ σε απολογία. Αλλά δεν θα το κάνει γιατί ο Καρυπίδης έχει δίκιο! Πρέπει να κάνει μηνύσεις ο ΑΡΗΣ. όχι αγωγές! Αυτοί όλοι φοβούνται την φυλακή.

Ο ΑΡΗΣ θα έπρεπε ήδη να ξεσηκωθεί από την απόφαση του Ντουρμισάι. Έπρεπε επίσης να αντιδράσει και για τον Αλβανό ποδοσφαιριστή, και για την αδειοδότηση. Οι δράσεις της ΕΠΟ είναι απαράδεκτες.

Για τον Άλκη:

“Πριν από λίγες μέρες κατέθεσαν οι γονείς. Η δικογραφία θα ολοκληρωθεί σε σύντομο βαθμό. Θα ζητήσουμε να μην γίνει η εκδίκαση στην Θεσσαλονίκη. Όπως και σε άλλες σημαντικές υποθέσεις θα ζητήσουμε να γίνει στην Αθήνα είτε στον Πειραιά το δικαστήριο. ”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News