Κούζμιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος»

Κούζμιτς

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Όγκνιεν Κούζμιτς, όπου αναφέρθηκε και στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην παίκτης του Εξάστερου, που πλέον αγωνίζεται με τον Ερυθρό Αστέρα, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος, ενώ στην συνέχεια μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα. Ακόμα έδωσε βάση στην παρουσία των συμπατριωτών του στην ομάδα κατά την διάρκεια της θητείας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κούζμιτς

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Οι απαιτήσεις, η πίεση, τα πάντα είναι όλα γνωστά από πριν. Ήμουν τυχερός που είχα τον Ραντούλιτσα, τον Πάβλοβιτς και τον Τζόρτζεβιτς. Όταν ο τελευταίος απολύθηκε, έδιωξαν κι εμένα με τον Πάβλοβιτς.

Σε κανένα δεν αρέσει να τον διώχνουν αλλά είναι κάτι που συμβαίνει αργά ή γρήγορα στη ζωή. Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Δεν ξέρω τι συνέβη εκεί αλλά όλοι ξέρουμε πως τελείωσε».

Σήμερα πάμε Ταμείο με ⇒ Δωρεάν Προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News