Κούζμιτς: «Νίκη στο ΣΕΦ»

Κούζμιτς: «Νίκη στο ΣΕΦ»

O Όγκιεν Κούζιμιτς περιμένει το ντέρμπι στο ΣΕΦ και στόχος είναι η νίκη που θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

 

 

Τι είπαν Αλαφούζος – Ρόκα – Πογιάτος για την απόκτηση χαφ

Αγωνία για Τζάκσον

Φρουτάκια Πεταλούδες – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Τριφυλλιού για το ντέρμπι της Δευτέρας στην εφημερίδα «Real News»: «Περιμένω έναν δυνατό αγώνα, αφού και οι δύο ομάδες θα μπουν στο γήπεδο στοχεύοντας στη νίκη που αξίζει πολλά.

Σκοπός μας είναι να παίξουμε όπως ακριβώς με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική, δηλαδή με ενέργεια, δυνατή άμυνα, γρήγορη επίθεση και κυρίως διάρκεια στην απόδοσή μας. Στα ντέρμπι ο καθένας θέλει να παίζει και να βοηθά την ομάδα του. Είναι ματς που στο μυαλό σου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το πώς θα πετύχεις και θα κυριαρχήσεις επί του αντιπάλου σου.

Σίγουρα ένα σουτ, ένα ριμπάουντ ή ένα λάθος μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους και να κρίνουν το παιχνίδι. Γι΄αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για σαράντα λεπτά, να δώσουμε μάχη προκειμένου να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θα κάνει χαρούμενους και εμάς και τον κόσμο μας».


Eλέγξτε επίσης

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Να μην «καεί» ο Τζάκσον

Επειδή Αλβέρτης-Διαμαντίδης ξέρουν μπάσκετ και δεν είναι σπασμωδικοί στις αντιδράσεις τους (η πραότητα τους διέκρινε …