Κούζμιτς: Γι' αυτό έφυγα από τον Εξάστερο

Κούζμιτς: Γι' αυτό έφυγα από τον Εξάστερο

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς παραχώρησε συνέντευξη σε σερβική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, επισημαίνοντας ότι αυτός και ο Πάβλοβιτς… πλήρωσαν ότι ήταν επιλογές του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά τι είπε για τον Παναθηναϊκό ο Κούζμιτς στην ιστοσελίδα «mondo»:

[ads2]

Για την εμπειρία του στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ήταν καλή εμπειρία για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που με διώχνουν. Πρέπει να το περάσεις κι αυτό στη ζωή. Μπορούσα να είχα παίξει πολύ καλύτερα, πρέπει να το δουλέψω».

Για την συμμετοχή του και τον αποκλεισμό του από το ρόστερ της Α1: «Λυπάμαι που δεν πήγαμε στο Final 4, αφού είχαμε την ευκαιρία. Αγωνιζόμουν στην Α1 και στη Euroleague μέχρι που ήρθαν νέοι παίκτες και περίσσευα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την αποχώρησή του: «Η απομάκρυνση του Τζόρτζεβιτς ήταν ένας απ’ τους λόγους και της δικής μας. Νομίζω πως ο Τζόρτζεβιτς είναι εξαιρετικός προπονητής και ψυχολόγος, το οποίο κάποιοι παίκτες εκτιμούν».

Για τα συναισθήματά του: «Είχαμε την πίεση να δικαιολογήσουμε τον Τζόρτζεβιτς για την επιλογή μας. Μείναμε ενωμένοι, εγώ, ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς κι ο προπονητής. Ήταν βάρος, έπρεπε να κάνουμε περισσότερο και να αποδείξουμε πράγματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News