«Κουλούρια» Γκεστράνιους στην Τούμπα

«Κουλούρια» Γκεστράνιους στην Τούμπα

Ο Γκεστράνιους έληξε το κατά τα άλλα κακό ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «0-0», καθώς ακύρωσε καθαρό γκολ του Μακέντα… για φάουλ υπέρ των πρασίνων. Στο -4 από την ΑΕΚ οι πράσινοι, πριν το ντέρμπι των κιτρινόμαυρων με τον Ολυμπιακό.

Σε ένα άγευστο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο «μηδέν» με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ στο 5′, καθώς ο Σανκαρέ δυσκόλεψε με ψηλή μπαλιά τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος βρισκόταν εντός της περιοχής του ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με μακρινά σουτ στο 7′, στο 13′ και στο 25 από Τζόλη, Σφιντέρσκι και Καντουρί, όμως, και οι τρεις τελικές προσπάθειες βρήκαν σε ετοιμότητα τον Διούδη. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το ημίχρονο με μια τελική, ύστερα από μια μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιάς με την μπάλα να περνάει αρκετά ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη.

Στο δεύτερο μέρος το Τριφύλλι μπήκε πιο ορεξάτο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία μέχρι τη φάση του 67ου λεπτού και ένα επικίνδυνο σουτ του Μαουρίσιο, που δεν βρήκε εστία.

Όλα κυλούσαν ήρεμα στην αναμέτρηση μέχρι τη φάση του 77ου λεπτού, όταν ο Γκεστράνιους ακύρωσε γκολ του Παναθηναϊκού με τον Μακέντα… για φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού!

Στο 97 ο Καρλίτος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, αλλά το σουτ εξουδετερώθηκε από τον Πασχαλάκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News