Κούλουμα με Χάντερ!

Κούλουμα με Χάντερ!

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε ξανά την …100αρα στην Ελλάδα (98-81) και απέδειξε πως ακόμη και όταν έχει μεγάλες απουσίες (Διαμαντίδης, Γουίλιαμς) έχει βρει το μονοπάτι για να πηγαίνει τα παιχνίδια του ένα επίπεδο πάνω στην επίθεση.

Στην άμυνα υπήρχαν στιγμές στα Τρίκαλα που δεν έβγαλαν και μεγάλη όρεξη οι «πράσινοι», ωστόσο, αυτό είναι απόλυτα λογικό σ’ ένα παιχνίδι που «καθάρισε» νωρίς και κρατούσαν τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του.

[ads2]

Ο Μαρκέζ Χέινς (15π.) ανέλαβε χρέη εκτελεστή, ενώ ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (19π.) έκανε ένα εξαιρετικό (επιθετικά) παιχνίδι. Αυτός, όμως, που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Βίνσεντ Χάντερ που σκόραρε δέκα πόντους και συνέλεξε και εφτά ριμπάουντ. Δεν είναι πολλά αυτά που ζητά ο Σάλε από τον Χάντερ αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Το πρώτο δείγμα από το κολασμένο Βελιγράδι και το διπλό στα Τρίκαλα ήταν άκρως θετικό. Καλές αλλαγές στην άμυνα απέναντι σε κοντούς αντιπάλους, καλή αίσθηση του χώρου και σωστή εκτέλεση του πικ εν ρολ. Γενικά στην επίθεση φαίνεται πως μπορεί να έχει απόλυτα κοντρολαρισμένες κινήσεις, ενώ στην άμυνα μέρα με τη μέρα θα βελτιώνει την ευκολία με την οποία δίνει τα πρώτα του φάουλ στα παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές, όμως, δείχνει πως είναι ένας παίκτης που ανοίγει ακόμη περισσότερο το ροτέισον της ομάδας και ειδικά στις πεντάδες με τον Γκιστ (ήταν πολύ καλός) μπορούν να κάνουν αλλαγές σε όλα τα μαρκαρίσματα.

Πλέον, ακολουθεί ο αγώνες με την υψηλότερη σημασία απ’ όλους έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Κόντρα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πάρουμε δύο σημαντικές απαντήσεις. Αν ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να κοιτάξει ξανά προς το πλεονέκτημα της έδρας ή θα περιοριστεί σε πρόκριση ως τέταρτος. Σε κάθε περίπτωση θα καταλάβουμε αν θα πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του ή θα εξαρτάται από τις ορέξεις της Λοκομοτίβ και του Ερ. Αστέρα. Οι απαντήσεις την Πέμπτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα σ’ ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.

ΥΓ: Αν άκουγες και δεν έβλεπες στα Τρίκαλα θα έπαιρνες όρκο πως το ματς γινότανε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου.

ΥΓ2: Ο Καλάθης θα σουτάρει καμιά 200αρια βολές στην επόμενη προπόνηση.

ΥΓ3: Ο Φελντέιν είναι λογικό να ψάχνει ξανά τον ρυθμό του καθώς προστέθηκαν δύο παίκτες στις κοντινές από αυτόν θέσεις ενώ ο Ραντούλιτσα για δεύτερο σερί ματς είχε τα νεύρα του. Την Πέμπτη πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη στο ON.

ΥΓ4: Ο Γκόντας ενημέρωσε τον πάγκο της ΑΕΚ πως την επόμενη φορά θα τιμωρήσει με τεχνική ποινή τον Παπαντωνίου! Μάλλον, θα ήταν πιο σοβαρό να καλέσει το 166 και να καθαρίσει τα μάτια του.

onsports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News