Κουλιμπαλί: «Αν ο καθένας φεύγει δεξιά και αριστερά…»

Φουλάρει ο Κουλιμπαλί

Στην συσπείρωση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί…

Ο δεξιός μπακ των πρασίνων τόνισε πως η διακοπή και ο χρόνος που πέρασαν με τις οικογένειες τους βοήθησαν τους παίκτες, ενώ υποστήριξε ότι όλη η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να παίρνει θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουλιμπαλί

«Το γνωρίζουμε το κλίμα, ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θα πω ότι είμαστε όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι, όλοι οι παίκτες με το επιτελείο, είμαστε μια γροθιά, μια ομάδα και ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Αν ο καθένας φεύγει δεξιά κι αριστερά, οι δυσκολίες θα κρατήσουν περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την νίκη επί του Πλατανιά, είχε τονίσει: «Καλή χρονιά σε όλους, μετά από δυο μήνες χωρίς νίκη το 2018 ήρθε με νίκη. Αρχίσαμε θετικά και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος, για το πόσο επηρεάζουν τα προβλήματα, είπε: «Όταν έχεις προβλήματα, αυτά γεμίζουν τη σκέψη και το μυαλό σου κι αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε παίκτης όμως στο τέλος της χρονιάς είχε τη δυνατότητα να μείνει για λίγο με την οικογένειά του, αυτό μας βοήθησε κι αυτό μας έδωσε ώθηση και θέλω να πιστεύω πως το νέο έτος θα κάνουμε το παν για να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News