Κούκλα και μεγαλύτερη η νέα Λεωφόρος

Κούκλα και μεγαλύτερη η νέα Λεωφόρος

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παρουσιάσει τα σχέδια για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης», σε συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έχει αποφασίσει να προχωρήσει μόνος του το σχετικό εγχείρημα, χωρίς να περιμένει να εκταμιευτούν τα χρήματα της Περιφέρειας Αττικής και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να γίνουν οι σχετικές εργασίες σε τρεις φάσεις.

[ads2]

Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος των εφετινών play off, ενώ η δεύτερη είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2017. Η τρίτη φάση θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως το καλοκαίρι του 2018. Περισσότερες πληροφορίες για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών θα δώσει ο Αλαφούζος στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει, ενώ αναμένεται να ζητήσει και τη βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Παράλληλα με την ανακαίνιση του γηπέδου, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, θα αυξηθεί και η χωρητικότητά του, η οποία υπολογίζεται να φτάσει τις 22 χιλιάδες θεατές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News