Κοτζιάς: «Δεν αποκλείω η σειρά να φθάσει στους πέντε τελικούς»

Έπος: Λάβαρο στο ΣΕΦ «Γυρνάμε Α2»! (pic)

Ο Τόλης Κοτζιάς έκανε το δικό του σχόλιο στο SDNA αναφορικά με τη σειρά των τελικών που ξεκινά το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Ξεκινάμε από το 70-30 όχι ακριβώς μπασκετικά, αλλά επειδή μιλάμε για ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αν με την εικόνα, που δείχνει ο Παναθηναϊκός, είχαμε στον τελικό μία άλλη ομάδα, μία άλλη φανέλα, θα μιλούσαμε για 95-5. Είναι, όμως, ο Παναθηναϊκός με το τεράστιο ειδικό βάρος, οπότε δεν μπορείς να αποκλείσεις εντελώς την ανατροπή των προγνωστικών».

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η σειρά να πάει σε πέντε τελικούς. Μπασκετικά μιλώντας, φτάνει μέχρι τους τέσσερις τελικούς. Είναι, όμως, Ολυμπιακός εναντίον Παναθηναϊκού, οπότε οι εκτιμήσεις χρειάζονται λεπτή διαχείριση».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News