Κώτσιρας: «Αυτός είναι λόγος που επέλεξα Παναθηναϊκό»

Κώτσιρας: «Αυτός είναι λόγος που επέλεξα Παναθηναϊκό»

Παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Γιάννης Κώτσιρας, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (18/06) την απόκτησή του απ’ τον Αστέρα Τρίπολης έως το 2024.

Ο Γιάννης Κώτσιρας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε πως γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες που υπάρχουν σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού:

«Ήθελα κάποια στιγμή να κάνω το βήμα παραπάνω, να βρεθώ σε μια μεγάλη ομάδα… Όλα έγιναν γρήγορα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ήρθα στην ομάδα του Παναθηναϊκού».

Έκανα τη δουλειά μου, προσπαθούσα να δουλέψω, να βελτιώνομαι γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα παρουσιαστεί η ευκαιρία. Δεν είχα άγχος για μεταγραφή σε κάποια μεγάλη ομάδα. Δεν με άγχωσε το ότι περνούσαν τα χρόνια. Εγώ έπρεπε να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είναι σημαντικό ότι έχω εμπειρίες και μπορώ να διαχειριστώ καταστάσεις».

Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχει ένας ποδοσφαιριστής προερχόμενος από μια ομάδα της περιφέρειας σε μια μεγάλη ομάδα. Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις και ότι υπάρχει μεγάλη πίεση, όμως είμαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών».

Με καλή δουλειά από την αρχή της χρονιάς και με καλό κλίμα ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα φόντα να κάνει άλματα προόδου και να εμφανιστεί πιο ψηλά. Είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να έχει στόχο μονάχα τον πρωταθλητισμό».

Ξέρω ότι υπάρχουν απαιτήσεις και από τον κόσμο και από την ομάδα, εγώ είμαι εδώ να δουλέψω καθημερινά και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο είναι ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Προσπαθώ να βελτιώνομαι στο αμυντικό κομμάτι και στο επιθετικό. Είμαι ένας παίκτης που του αρέσει να βγαίνει μπροστά και με τις κατάλληλες συνεργασίες μπορώ να συμμετέχω κι εγώ στο παιχνίδι της ομάδας. Και στα δυο κομμάτια προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Υπήρχαν κενά στον Αστέρα, κάποιοι τραυματισμοί, ο κύριος Ελευθερόπουλος με χρησιμοποίησε ως δεξί μπακ. Προσπάθησα να μάθω περισσότερα πράγματα, να γίνομαι καλύτερος και απ’ ότι φάνηκε μου βγήκε σε καλό, καθιερώθηκα κι έφτασα σε καλό επίπεδο».

Θέλω να βελτιωθώ, να μπορέσω να γίνω κομμάτι της ομάδας, να μπορέσω να πάρω παιχνίδια, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρω».

Θέλω να βρεθώ ξανά στην Εθνική ομάδα, είναι ένας από τους στόχους μου και μακάρι μέσα από τον Παναθηναϊκό να βρεθώ ξανά εκεί. Να με βοηθήσει και σε αυτό η ομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News