Κοτάρσκι: «Πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Κοτάρσκι: «Πάμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι στάθηκε στην έλλειψη του γκολ, ωστόσο έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση που έδειξαν όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Τί είπε για το ένα γκολ παθητικό σε δέκα παιχνίδια και τις σερί αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως έζησε το παιχνίδι: «Ήμασταν καλύτερη ομάδα, αξίζαμε σήμερα να κερδίσουμε. Το θέλαμε όλοι μας πολύ. Δεν μπορούμε να πούμε πως δεν παίξαμε καλά. Ο ΟΦΗ είχε μία φάση μόνο αυτή του δοκαριού, ο τερματοφύλακάς τους έκανε πολύ καλές αποκρούσεις. Να μην φύγουμε με σκυμμένα κεφάλια σήμερα. Να συνεχίσουμε, έρχεται δύσκολη συνέχεια και μπορούμε να πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα».

Για το αν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν μόνο το ότι δεν σκόραρε: «Όχι δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Όλη η ομάδα πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, θα μπορούσαμε σίγουρα να έχουμε καλύτερες επιλογές σε κάποιες φάσεις. Αλλά, αν έλειψε κάτι, ναι αυτό ήταν το γκολ».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί ένα γκολ σε δέκα παιχνίδια και τη δική του παρουσία τη φετινή σεζόν: «Υπάρχει πλέον μεγάλη εμπιστοσύνη μεταξύ όλου του τιμ. Έχουμε άριστη επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που βοηθάει. Δουλεύουμε πολύ, είμαστε νέα ομάδα, όμως με σκληρή δουλειά καταφέρνουμε αρκετά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν δέχεται γκολ, αλλά δύσκολα δέχετε και φάσεις. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Για τα ματς με τον Παναθηναϊκό σε κύπελλο και πρωτάθλημα: «Έχουμε τρία παιχνίδια στη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Έναν δύσκολο αντίπαλο. Θέλουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Ντέρμπι με δύσκολους αντιπάλους. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παρά μόνο να συγκεντρωθούμε στον στόχο. Έχουμε κίνητρο, θέληση, αφήνουμε τον ΟΦΗ και πάμε να κερδίσουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News