«Κοσκινίζει» Μπάρντι ο Γιοβάνοβιτς, προβληματίζει ο χαρακτήρας του!

«Κοσκινίζει» Μπάρντι ο Γιοβάνοβιτς, προβληματίζει ο χαρακτήρας του!

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τον Παναθηναϊκό δεν είναι άλλη, από εκείνη του Ένις Μπάρντι, του οποίου ο ατζέντης ψάχνει μανιωδώς να του βρει ομάδα, καθώς δε θέλει εκείνος να παίξει τη νέα περίοδο στη β’ Ισπανίας.

Σύμφωνα με τη Livesport, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του μελετούν προσεκτικά τον 27χρονο επιτελικό μέσο για τη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Πρόσφατα, ο Μπάρντι αποβλήθηκε στο φιλικό της Λεβάντε με τη Γουότφορντ (την αντιμετώπισε πρόσφατα το Τριφύλλι) , επειδή κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με αντίπαλο. Πάντως, εκείνος ανέλαβε εν συνεχεία τις ευθύνες και απολογήθηκε για την πράξη του.

Σε καμία περίπτωση, ο πράσινος τεχνικός δεν επιθυμεί να διαταραχθούν τα αποδυτήρια και εξετάζει ενδελεχώς τους ποδοσφαιριστές, πριν κινηθεί για μεταγραφή. Υπενθυμίζεται πως πέρσι ο Παναθηναϊκός είχε δυσάρεστο συμβάν στο Κορωπί με Βιγιαφάνιες – Χατζηγιοβάνη με τον πρώτο να τιμωρείται πολύ βαριά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News