Kορυφαίος στο Μεσογειακό Κύπελλο Καταδύσεων ο Τσιρίκος!

Kορυφαίος στο Μεσογειακό Κύπελλο Καταδύσεων ο Τσιρίκος!

Εντυπωσιακή ήταν η συγκομιδή της ελληνικής αποστολής στο Μεσογειακό Κύπελλο Καταδύσεων στο Μπολζάνο με τον αθλητή του Παναθηναϊκού Α.Ο., Θάνο Τσιρίκο να αναδεικνύεται κορυφαίος αθλητής των αγώνων με 5 μετάλλια (3 χρυσά, ένα αργυρό, ένα χάλκινο) από τα 16 συνολικά!

Συγκεκριμένα, κορυφαίος αθλητής των αγώνων του COMEN CUP ανακηρύχθηκε ο Θάνος Τσιρίκος, με τρία χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο ενεργητικό του, αλλά και με την καλύτερη κατάδυση των αγώνων από Σταθερά 10 μ. όπου βαθμολογήθηκε και με ένα 10αρι!

Ο Τσιρίκος έδειξε τις δυνατότητές του από την πρώτη ημέρα των ελληνικών συμμετοχών στους αγώνες αφού κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στα 10 μ. Β’ κατηγορίας με 370 βαθμούς ενώ το Σάββατο πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο 1 μ. τραμπολίνο Β’ κατηγορίας ολοκληρώνοντας ιδανικά την διοργάνωση με ένα χρυσό και ένα ασημένιο στα 3 μ. τραμπολίνο Β’ κατηγορίας με 416 βαθμούς.

Ο εθνικός προπονητής Πέτρος Φυρίγος, ιδιαίτερα ικανοποιημένος, μας δήλωσε σχετικά: “Ήταν ένα εξαιρετικό τριήμερο αγώνων με απίστευτα καλές εμφανίσεις και πολλά θετικά σχόλια για την ελληνική ομάδα, απ’ όλες τις αποστολές! Θεωρώ ότι όλα τα παιδιά βγάλανε τον καλύτερο τους εαυτό και μας έκαναν να ελπίζουμε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε μελλοντικούς αγώνες μιας και είναι μια καινούργια φουρνιά – γενιά καταδυτών-τριών που χτίζεται πετραδάκι πετραδάκι, με μεράκι, αγάπη και υπερηφάνεια, για να δοξάζουμε την γαλανόλευκη μας! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας!”.

Αποδοσάρα στην ματσάρα Ρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια δυάδα που δεν χαλάει! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News