Κορονοϊός: Τεστ για όλους πριν την επανέναρξη των προπονήσεων

Κορονοϊός: Τεστ για όλους πριν την επανέναρξη των προπονήσεων

Ετοιμος για επιστροφή στις προπονήσεις είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι μπήκαν ήδη σε διαδικασία επανόδου στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα, έστω και προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα.

Κάθε ποδοσφαιριστής, κάθε μέλος του επιτελείου της ομάδας και κάθε εργαζόμενος της ΠΑΕ που θα φτάνει στο προπονητικό κέντρο, θα υποβάλλεται στο τεστ για τον Covid-19 βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε γκρουπ των 8 ατόμων και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί από Δευτέρα να υποβληθούν στα τεστ για να ξεκινήσουν πάλι τη δουλειά.

«Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία ποδοσφαιριστών και εργαζομένων και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα υποβάλλει σε τεστ όλους τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ομάδας προτού ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Επίσης το ίδιο θα συμβεί με όποιον εργαζόμενο στην ΠΑΕ μπαίνει στο προπονητικό κέντρο.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε γκρουπ των 8 ατόμων. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ειδοποιηθεί να είναι διαθέσιμοι από Δευτέρα για να ξεκινήσουν τα τεστ και κατόπιν όταν θα γίνουν τα τεστ, να ξεκινήσουν οι προπονήσεις», τονίζει ο Παναθηναϊκός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News