Κορονοϊός: «H καραντίνα 4 παικτών - Εκνευρισμός στον Παναθηναϊκό»

Η κίνηση του Δώνη και η αντίδραση του κόσμου μετά τη λήξη!

Τέσσερις ξένοι παίκτες επέλεξαν να φύγουν για τις πατρίδες τους, λόγω κορονοϊού για να βρίσκονται μαζί με τις οικογένειές τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ούφε Μπεκ, Ντομινίκ Νάγκι και Ζοάο Νούνες. Επισήμως και οι τέσσερις φέρονται να έχουν αναχωρήσει έχοντας τυπική άδεια κι από το κλαμπ. Ανεπισήμως ωστόσο, η ουσία είναι πως οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά, καθότι -σύμφωνα με τη Sportday- βρέθηκαν προ τετελεσμένης απόφασης των παικτών, οι οποίοι είχαν ήδη προγραμματίσει ταξίδια τους.

Με εξαίρεση τον Νούνες, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, οι άλλοι τρεις ξένοι επέλεξαν να μην ακούσουν τις συμβουλές του γιατρού του Παναθηναϊκού, κάτι που όπως σημειώνει η εφημερίδα έχει δημιουργήσει έναν σχετικό εκνευρισμό και στα ανώτερα διοικητικά κλιμάκια.

Διότι τα συγκεκριμένα ταξίδια των τεσσάρων δημιουργούν και περαιτέρω ζητήματα, καθώς εκτός από το διάστημα της καραντίνας στην οποία θα πρέπει να υποβληθούν στις πατρίδες τους, το ίδιο θα ισχύσει κι όταν θα επιστρέψουν στην Αθήνα, καθώς θα πρέπει να μπουν και σε εν Ελλάδι για να έχουν μετά δικαίωμα να πάνε στο Κορωπί για προπόνηση, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News