Κορονοϊός: Μεγάλη οικονομική ζημιά στον Παναθηναϊκό

Σε πτωτική πορεία τα έσοδα επί Αλαφούζου

Από τον κορoνοϊό έχει επηρεαστεί και το ποδόσφαιρο γενικά και ο κάθε σύλλογος ειδικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», στο τριφύλλι έχουν κάνει ήδη έναν υπολογισμό και η μείωση των εσόδων αναμένεται δραματική τόσο την τρέχουσα όσο και για τη νέα.

Τηλεοπτικό συμβόλαιο: οι πράσινοι φαίνεται ότι θα μείνουν στη Nova, μιας και δεν θα την αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει την ίδια συμφωνία που είχε πέρυσι.

Εισιτήρια: Αυτή η απώλεια αναμένεται να υπάρχει σίγουρα και το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν, μιας και ο κόσμος θα φοβάται να πάει μαζικά στα γήπεδα και φυσικά δεν θα αποτελεί προτεραιότητα, το να αγοράσει εισιτήριο.

Χορηγοί: Η πανδημία είναι δεδομένο ότι θα τους επηρεάσει και δεν είναι απίθανο πολλές είτε να κλείσουν είτε να βάλουν πάγο στη συνεργασία τους με το τριφύλλι, όπως με κάθε ομάδα.

Πωλήσεις: Η αγορά θα αλλάξει μετά τον κορονοϊό και η οικονομική κρίση θα πλήξει και τις αγορές και τις πωλήσεις παικτών. Άρα ο Παναθηναϊκός ακόμα και αν πάει σε μία η δύο πωλήσεις παικτών το καλοκαίρι θα υπολογίζει σε λιγότερα έσοδα από ότι αρχικά υπολόγιζε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News