Κορονοϊός: Η απώλεια που συγκλόνισε τον Σισέ

Κορονοϊός: Η απώλεια που συγκλόνισε τον Σισέ

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ σε ηλικία 68 ετών, μετά την μόλυνσή του από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα.

«Με μεγάλη θλίψη η Μαρσέιγ πληροφορήθηκε το θάνατο του Παπέ Ντιούφ», ανέφερε ο σύλλογος στο επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. «Ο Παπέ θα παραμείνει στην καρδιά της Μαρσέιγ για πάντα, ως ένας από τους σπουδαίους αρχιτέκτονες στην ιστορία του συλλόγου. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους αγαπημένους του».

Ο 68χρονος Σενεγαλέζος προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Fann» του Ντακάρ από το περασμένο Σάββατο. Τις τελευταίες δύο ημέρες η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και διασωληνώθηκε. Έγιναν προσπάθειες για την αεροδιακομιδή του σε νοσκομείο της Νίκαιας, το οποίο ειδικεύεται σε μολυσματικές ασθένειες.

«Θα θυμόμαστε τον Παπέ Ντιούφ ως χαρισματικό, φιλόδοξο και παθιασμένο ηγέτη», ήταν η ανακοίνωση της γαλλικής λίγκα (LFP).

Ο Σισέ είχε πάει στη Μαρσέιγ με μεσολάβηση του εκλιπόντα και όπως τόνισε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του το γαλλικό ποδόσφαιρο έχασε έναν τεράστιο άνθρωπο.

«Το γαλλικό ποδόσφαιρο έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο. Πάντα θα θυμάμαι τις συζητήσεις μας τους μήνες πριν υπογράψω στην Μαρσέιγ και ακόμη περισσότερο την κουβέντα που κάναμε μετά τον τραυματισμό μου. Με πήρε και μου είπε ‘Δεν θα μου αλλάξει τη γνώμη για τις δυνατότητές σου ένας τραυματισμός, γιατί είσαι ένας παίκτης φτιαγμένος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της καρδιάς σου, που είναι η Μαρσέιγ’. Μεγάλο σεβασμό για αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο και πρόεδρο. Είμαι πολύ θλιμμένος. Σε ευχαριστώ, Παπέ μου. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε στο Twitter ο Σισέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News