Κορονοϊός: Αλλαγές στην Ευρωλίγκα για να... τελειώσει η σεζόν!

Παναθηναϊκός: Σχέση που πρέπει να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού!

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη στην Euroleague, με θέμα την αλλαγή των πρωτοκόλλων, μετά την έξαρση της πανδημίας, με στόχο να ολοκληρωθεί πιο ομαλά η σεζόν.

Στη 18η αγωνιστική αναβλήθηκαν πέντε ματς, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, κάτι που προκάλεσε προβληματισμό στις τάξεις της διοργανώτριας αρχής.

Οι ιθύνοντες της λίγκας σκέφτονται ακόμα και τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, για δυο ή τρεις εβδομάδες, προκειμένου να ξεπεραστεί το κύμα της πανδημίας.

Το “αγκάθι” για μια τέτοια κίνηση είναι το φετινό καλεντάρι, το οποίο δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Επί τάπητος θα τεθεί και ο κανονισμός της διεξαγωγής των αγώνων, αν μια ομάδα έχει τουλάχιστον οκτώ διαθέσιμους παίκτες.

Αρκετές ομάδες θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο υπάρχει αλλοίωση της διοργάνωσης, καθώς οι ομάδες που έχουν θετικά κρούσματα αναγκάζονται να παραταχθούν αποδεκατισμένες στους αγώνες. Τέλος, θα συζητηθεί και το θέμα των ημερών καραντίνα, στις οποίες θα μπαίνουν οι παίκτες και το αν θα είναι λιγότερες για τους ασυμπτωματικούς.

Πηγή: NOVASPORTS.GR

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News