ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ «πάτησαν» τον Ολυμπιακό και πάνε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ «πάτησαν» τον Ολυμπιακό και πάνε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

«Πράσινο» βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι των αιωνίων στο κλειστό του Αγίου Θωμά με τον Παναθηναϊκό να υπερισχύει με 3-1 σετ του Ολυμπιακού. 

Στο πρώτο σετ οι πράσινες τα βρήκαν δύσκολα στα 2/3 του σετ, προηγήθηκαν για πρώτη φορά στους 17 πόντους και ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος του παιχνιδιού με εντυπωσιακό τρόπο (25-19).

Με το πόδι στο γκάζι, μπήκαν στο δεύτερο σετ (σε σχέση με το πρώτο), όμως, οι ερυθρόλευκες, όχι μόνο αντιστάθηκαν, αλλά έφθασαν κοντά στην ισοφάριση στο 19-22. Παρόλα αυτά, οι πράσινες με ένα σερί 5-0 κατέκτησαν τελικά και το δεύτερο σετ με την ελάχιστη διαφορά 25-23.

Με νέο σερί στο τρίτο σετ το Τριφύλλι ισοφάρισε από το 9-14 σε 14-14 μετά από τάιμ άουτ του κόουτς Οικονόμου, ο οποίος διατηρήθηκε ψύχραιμος. Παρά τον άσο της Καραγκούνη και τη δικαίωση του πράσινου τεχνικού σε Video Challenge, οι ερυθρόλευκες παρέμειναν ζωντανές στη διεκδίκηση αποτελέσματος (23-25).

Από το 9-6 του 4ου σετ οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 9-10 αναγκάζοντας τον προπονητή του Τριφυλλιού να καλέσει τάιμ άουτ. Από κει και πέρα, το ματς έφθασε στην ισορροπία του 19-19 με τον Ολυμπιακό να καταδιώκει συνεχώς στο σκορ τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, οι παίκτριες και με τη στήριξη του κόσμου εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένες και πήραν το παιχνίδι με 3-1.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 25-23, 23-25, 25-22

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News