Κόψτε τους τον... βήχα!

Κόψτε τους τον... βήχα!

Ο συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου στον πάγκο της ΑΕΚ, Γιώργος Δέδας, δήλωσε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι για μπρέικ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει με την εμφάνισή του στον τρίτο ημιτελικό (18/05, 19:00) να… κλείσει στόματα, για να μην δώσει το δικαίωμα για άλλες τέτοιες δηλώσεις.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Δέδας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

«Φτάσαμε στον τρίτο αγώνα για τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Ένας στόχος υπάρχει. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για το break. Έχουμε παίξει μέχρι στιγμής δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Στο δεύτερο ματς καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα.

Βρισκόμαστε πλέον σε μία κατάσταση δύο αγώνων, που ξέρουμε ακριβώς τι κάνουμε λάθος, ξέρουμε τι άλλο πρέπει να βελτιώσουμε, οπότε πιστεύω ότι η εικόνα μας θα είναι ακόμα καλύτερη. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη της Κυριακής και να είμαστε σοβαροί στον επόμενο αγώνα.

Σίγουρα περιμένουμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και κάποιες αλλαγές πάνω στο τακτικό κομμάτι περιμένουμε. Μετά μένει να δούμε πόσο εύκολα θα προσαρμοστούμε εμείς για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για το νταμπλ η Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα η Ρεάλ και τα Playoffs της Superleague… Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News