"Κόπηκε" ο Πάβλοβιτς με Ουίλιαμς στην Α1

"Κόπηκε" ο Πάβλοβιτς με Ουίλιαμς στην Α1

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε τον Έλιοτ Ουίλιαμς στη θέση του Σάσα Πάβλοβιτς στην Α1, με τον Σάσα Πάβλοβιτς να μπορεί να αγωνιστεί μόνο στην Ευρωλίγκα.

Ο Σάσα Πάβλοβιτς θα αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα στο εξής, με τον νεοαποκτηθέντα Έλιοτ Ουίλιαμς να παίρνει τη θέση του στο ρόστερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

[ads2]

Η εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το γεγονός πως στην Basket League υπάρχει περιορισμός χρησιμοποίησης μέχρι έξι ξένων από τις ομάδες και μετά τις πρόσφατες προσθήκες που έκανε, ο Εξάστερος δεν είχε πλέον διαθέσιμες θέσεις.

Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα πριν από λίγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς με τον Έλιοτ Γουίλιαμς στο ρόστερ της για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πάβλοβιτς θα παραμείνει στην ομάδα και θα συνεχίσει να την ενισχύει στους αγώνες της Ευρωλίγκας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News