"Κόπηκε" ο Χάντερ!

"Κόπηκε" ο Χάντερ!

Ο Βινς Χάντερ ταξίδεψε με τον Παναθηναϊκό στη Μάλαγα, ωστόσο έμεινε εκτός 12άδας και θα παρακολουθήσει με… πολιτικά την αναμέτρηση της Πέμπτης (3/3, 21:45) στο «Μάρτιν Καρπένα».

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού κόπηκε από την 12άδα για το ματς με τους Ισπανούς, αφού ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στα θέλω του Σάσα Τζόρτζεβιτς και δεν είναι 100% έτοιμος να προσφέρει.

[ads2]

Το τριφύλλι είχε ταξιδέψει με 13 παίκτες στην Ισπανία, άρα δεν υπάρχει… κενό στους παίκτες που θα βρίσκονται στον πάγκο. Επανέρχεται ο Σάσα Πάβλοβιτς που ξεπέρασε την λοίμωξη του αναπνευστικού και θα αγωνιστεί απέναντι στους λαβωμένους Ανδαλουσιάνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάντερ δεν θα κάνει ντεμπούτο ούτε στον τελικό Κυπέλλου με τον Φάρο, την προσεχή Κυριακή. Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ρισκάρουν επ’ ουδενί με τη συμμετοχή του, πριν να είναι πανέτοιμος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News