«Κόπηκαν» δύο από το ΝΒΑ που... κάνουν για Παναθηναϊκό!

«Κόπηκαν» δύο από το ΝΒΑ που... κάνουν για Παναθηναϊκό!

Γρίφος παραμένει ποιος ψηλός θα έρθει για να κλείσει το ρόστερ στον Παναθηναϊκό.

Όπως γράφει η σελίδα sportdog.gr ο ένας είναι ο Τζούαν Μόργκαν, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από τους Λος Αντζελες Κλίπερς.

Ο Μόργκαν έχει περάσει την μέχρι τώρα καριέρα του στο ΝΒΑ, παίζοντας στους Τζαζ και τους Ράπτορς. Δεν φαίνεται να έχει μέλλον στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ίσως αναζητήσει το μέλλον του στην Ευρώπη.

Ο άλλος παίκτης είναι ο Σάσα Κιλία-Τζόουνς, ο οποίος «κόπηκε» από την ομάδα του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, τους Θάντερ. Ο Κίλια-Τζόουνς έχει δύο πλεονεκτήματα έναντι του Μόργκαν: μπορεί να παίξει και στο «5», καθώς μάλιστα είναι 2.11, ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία.

Πέρυσι έπαιξε στην Γκαλίλ Γκιλμπόα, ενώ πιο πριν είχε φορέσει την φανέλα των Νταμπρόβα, Κάλεβ/Κράμο και Σπάρτα Πράγας. Οι ευρωπαϊκές ομάδες, που έχει παίξει είναι χαμηλού επιπέδου, αλλά ο ίδιος έχει βελτιωθεί πολύ και για αυτό άλλωστε έφτασε κοντά στο να υπογράψει στο ΝΒΑ.

Παναθηναϊκός: Ώρα… Μήτογλου και οριστικές ανακοινώσεις

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει τεθεί νοκ-άουτ από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα, περιμένοντας περιμένει να μάθει και την ποινή που θα του επιβληθεί από την WADA.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη και ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά, όμως πλέον είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η τιμωρία του Μήτογλου.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Αρμάνι Μιλάνο δεν υπολογίζει πλέον τον Έλληνα διεθνή ψηλό, ακόμη και αν η ποινή του είναι η καλύτερη δυνατή και πρόκειται να τον αποδεσμεύσει.

Συγκεκριμένα, όταν γίνει γνωστή η τιμωρία θα λύσει το συμβόλαιο του, όπως έκανε και στην περίπτωση του Ρικάρντο Μορασκίνι.

Γενικότερα, πέρα από τον Μήτογλου την ποινή περιμένει και ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αν είναι ποινή μέχρι έναν χρόνο οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν πίσω στο ΟΑΚΑ.

Τα πάντα όμως θα γίνουν ξεκάθαρα μετά την τιμωρία που θα του επιβληθεί από τη WADA, την ώρα πάντως που το δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News