Κοντός: «Άνθρωπος - κλειδί ο Πεδουλάκης, έρχονται εξελίξεις από αύριο!» (vid)

Κοντός: «Άνθρωπος - κλειδί ο Πεδουλάκης, έρχονται εξελίξεις από αύριο!» (vid)

Ο Δημήτρης Κοντός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «After» του SDNA και έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο Παναθηναϊκός επιστρέφει κατά μια έννοια στην κανονικότητα συνολικά. Νοικοκυρεύεται, επιστρέφει σε μια δομή που τον φέρνουν πιο κοντά στην κανονική του κατάσταση. Όσες ζυμώσεις κι αν υπήρχαν τις τελευταίες μέρες, ήταν λίγο ξαφνικό αυτό της Κυριακής το βράδυ.




Από αύριο θα περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις. Έχει επιλεγεί ο Πεδουλάκης, που θα φέρει τα πρόσωπα. Θα ξεκαθαριστεί το θέμα της τεχνικής ηγεσίας. Πάμε βήμα – βήμα και σίγουρα τα καλύτερα έρχονται. Θα ξαναενώσει τα κομμάτια του. Το ΟΑΚΑ είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Ο Παναθηναϊκός θα έχει το δικό του γήπεδο για τα επόμενα 50 χρόνια. Είναι επίσημος τίτλος το Σούπερ Καπ, οπότε, τα Ρεκόρ Γκίνες σημείωσαν ακόμη μια σεζόν με τίτλο. Και στην Ευρωλίγκα ανοίγει επίσης ο δρόμος μετά από ένα επίπονο πόλεμο.»

«Όταν χαρακτηρίζετε η εικόνα της φετινής ομάδας μη αποδεκτή, θεωρώ πως η επόμενη ομάδα θα χτιστεί για να γίνει πιο ανταγωνιστική. Νομίζω πως γυρίζει σελίδα και πως τα καλύτερα έρχονται.




Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News