Κοντά στον Σίφο με...Κονέ ο Παναθηναϊκός!

"Αν θες πέναλτι πες στον πρόεδρο σου να πληρώσει"

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για την απόκτηση του Σίλντενφελντ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οικονομική διαφορά να μειώνεται όλο και περισσότερο, τη στιγμή που ο Στραματσόνι κρατάει στο “κάδρο” τον Κονέ!

Η μεταγραφική αντεπίθεση του Παναθηναϊκού όσον αφορά το τέλος του πρώτου κύκλου της ενίσχυσής του, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

[ads2]

Και το επόμενο μεγάλο στοίχημα των ιθυνόντων του συλλόγου δεν είναι άλλο από τον Γκόρντον Σίλντενφελντ…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι έχουν προχωρήσει αρκετά την εν λόγω περίπτωση, με τον ίδιο τον Κροάτη να πιέζει για να γίνει το deal μια ώρα αρχύτερα!

Ο “Σίφο” είναι ο εκλεκτός του Αντρέα Στραματσόνι, καθώς έχει ζητήσει την απόκτηση του Κροάτη για να συμπληρωθεί το παζλ στους στόπερ και να προκύψει η τετράδα Μολέδο, Σίλντενφελντ, Ιβανόφ, Τελάντερ, συν τον νεαρό Ευαγγέλου.

Και ο λόγος που οι “πράσινοι” φουλάρουν για την απόκτηση του “Σίφο” είναι ότι ο Κουτρουμπής υπολογίζεται για τη νέα σεζόν ως αμυντικός μέσος (όπως και ο Ζέκα), γεγονός που θέτει σε δεύτερη μοίρα την απόκτηση “κόφτη”, αν και η συγκεκριμένη θέση (6άρι) θα περίμενε κανείς να αποτελεί βασική μεταγραφική προτεραιότητα.
Ωστόσο αυτό δεν ισχύει προφανώς επειδή ο Ζέκα υπολογίζεται για βασικός “κόφτης” από τον Στραματσόνι που θεωρεί ότι με την απόκτηση (και) του Σίλντενφελντ η ομάδα μεσοαμυντικά έχει επαρκείς λύσεις.
Στον πάγο ο Κονέ από τον Στράμα…
Η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού εκτός από τον “Σίφο” αφορά στο δημιουργικό 8άρι που έχει ζητήσει ο Ιταλός προπονητής και η περίπτωση του Κονέ είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί από το Τριφύλλι, παρά τις δηλώσεις του Ελληνα διεθνή που επιθυμεί να δώσει πρώτη τη μάχη του για να μείνει στην Ουντινέζε.
Ο Στραματσόνι πιστεύει ότι ο Κονέ έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η ομάδα για τη μεσαία γραμμή και έχει αποφασίσει να τον περιμένει μέχρι να ξεκαθαρίσει το “status” στην ιταλική ομάδα, διατηρώντας ταυτόχρονα την επικοινωνία μαζί του.
Εκτός του Κονέ υπάρχει και άλλη μία επιλογή που όμως δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί πριν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο με τον Ελληνα διεθνή μέσο της Ουντινέζε.
Οσον αφορά στη θέση του δεξιού μπακ, παρά τη φημολογία για τον Κιβρακίδη, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή απόφαση για να ολοκληρωθεί το θέμα του δεξιού μπακ, υπό την έννοια ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα της παρούσας φάσης.
Οι πιθανότητες να υπάρξει ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση δεν έχουν εκλείψει, αλλά στην ιεράρχηση του Παναθηναϊκού είναι πιο πίσω το θέμα αυτό.
Μένει να δούμε τί μέλλει γενέσθαι στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Τριφυλλιού που αναμφόβολα βρίσκεται σε οργιάζουσα κατάσταση!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News