Κοντά στον Αστέρα Τρίπολης παίκτης του Παναθηναϊκού

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός ώρα: Νίκη εδώ και τώρα! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Φάνης Μαυρομμάτης φαίνεται πως θα δοθεί για δεύτερη φορά δανεικός από τον Παναθηναϊκό σε κάποια άλλη ομάδα, αυτή τη φορά, όμως, εκείνη θα είναι εντός συνόρων.

Ο Φάνης Μαυρομμάτης φαίνεται πως θα δοθεί για δεύτερη φορά δανεικός από τον Παναθηναϊκό σε κάποια άλλη ομάδα, αυτή τη φορά, όμως, εκείνη θα είναι εντός συνόρων.

Ο Έλληνας αμυντικός, μετά από το πέρασμά του στη Σοντερίσκε, δεν κατόρθωσε και πάλι να στεριώσει στο Τριφύλλι και ο αυξημένος συναγωνισμός εντός της ομάδας, θα τον απομακρύνει για τους επόμενους έξι μήνες από το Κορωπί.

Συγκεκριμένα, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται μια ανάσα μακριά από το να τον εντάξει στο δυναμικό του στη μάχη που δίνει, για τα πλέι οφ.

Οι Αρκάδες δείχνουν πως κέρδισαν μια άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα, τον Ατρόμητο, διότι ο τελευταίος ήθελε τον παίκτη με μεταγραφή ως ελεύθερος και όχι με δανεισμό, για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Ρισβάνης με τη μετακόμισή του στην Ανόρθωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια φορά έπαιξε ο Μαυρομμάτης ως βασικός τη φετινή σεζόν και αυτή ήταν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλιστα, επί Ντάνι Πογιάτος ως… αριστερός μπακ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News