«Κοντά σε Μήτρου-Λονγκ ο Παναθηναϊκός!»

«Κοντά σε Μήτρου-Λονγκ ο Παναθηναϊκός!»

Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, με ιταλικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για συμφωνία ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η ιστοσελίδα Bresciacanestro, που εδρεύει στην πόλη Μπρέσια όπου αγωνίστηκε φέτος ο 28χρονος γκαρντ, αναφέρει πως ο παίκτης είναι έτοιμος να μετακομίσει στους πρωταθλητές και μάλιστα θα αγωνιστεί σε αυτούς ως γηγενής αφού ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο.

Το όνομα του Ναζ Μήτρου Λονγκ συνδέεται εδώ και χρόνια με ελληνικές ομάδες. Μετά την φετινή εξαιρετική του σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα αυτή η φημολογία… ξαναφούντωσε, με τα ιταλικά ΜΜΕ να μην αργούν να κάνουν την σχετική σύνδεση.

Σε 33 αγώνες είχε 17,5 πόντους (86,1% στις βολές, 50,9% στα δίποντα, 36,4% στα τρίποντα), 5 ασίστ, 4,3 ριμπάουντ και 3,1 λάθη σε 29 λεπτά κατά μέσο όρο. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία και με τον Πάρις Λι για τη θέση «1».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News