Κοντά σε Ιβάνοφ

Κοντά σε Ιβάνοφ

Παίρνει στόπερ ο Παναθηναϊκός και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Ιβάν Ιβάνοφ! Ποιος είναι ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός που έχει ξεχωρίσει και θεωρείται πολύ κοντά στο τριφύλλι.

Το τριφύλλι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 28χρονου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, Ιβάν Ιβάνοφ!

[ads2]

Πρόκειται για τον ύψους 1.86μ., διεθνή άσο, ο οποίος το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ της πατρίδας του (9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και έδειξε να ξεπερνά το «ζόρι» που είχε περάσει το προηγούμενο διάστημα.

Τον Ιανουάριο του 2014 υπέστη ρήξη χιαστών -κι ενώ το καλοκαίρι του 2013 είχε πάρει μεταγραφή στην Βασιλεία με την οποία ήταν βασικός και αναντικατάστος έως ότου τραυματιστεί- έμεινε εκτός για μια σεζόν και ουσιαστικά πλέον κάνει… επανεκκίνηση στην καριέρα του. Στο παρελθόν έχει περάσει από ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Παρτιζάν και τον ελβετικό σύλλογο, ενώ μέχρι η ατυχία να του χτυπήσει την πόρτα, θεωρείτο η «κολόνα» στην άμυνα της εθνικής Βουλγαρίας, δεδομένου πως μετρά 40 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος!

Αυτή τη στιγμή, ο Ιβάνοφ είναι πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και όλα συνηγορούν πως αυτός θα είναι ο «εκλεκτός» για να καλύψει την τρύπα στην άμυνα ενόψει της νέας σεζόν.

Sportfm.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News