Κωνσταντίνου: Συντετριμμένος για τον θάνατο της Καραγιάννη - «Πεθαίνω για τη Μάρθα»

Κωνσταντίνου: Συντετριμμένος για τον θάνατο της Καραγιάννη - «Πεθαίνω για τη Μάρθα»

Παναθηναϊκός: Ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη έχει συγκλονίσει ολόκληρο το Πανελλήνιο, με τα αγαπημένα της άτομα να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τον χαμό της.

Η σπουδαία κωμική ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το μεσημέρι, σε ηλικία 82 ετών. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ηθοποιός, με τον οποίο έζησαν μαζί για 12 χρόνια, μίλησε για εκείνη και αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό της σχέσης τους.

Μιλώντας στο «Super Κατερίνα», ο Βασίλης Κωνσταντίνου τόνισε πόσο αγάπησε τη Μάρθα Καραγιάννη και αποκάλυψε πως της είχε ζητήσει να κάνουν ένα παιδί μαζί.

«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος μου έρωτας. Είχαμε μια αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι, μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε και το θέατρο και τους ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα από το στόμα της, ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο», είπε χαρακτηριστικά.




«Πεθαίνω για τη Μάρθα, την αγαπάω πάρα πολύ. Πήρα πολλά πράγματα από εκείνη. Όταν τη γνώρισα, είχε γίνει μια παρεξήγηση, είχα τιμωρηθεί για έναν χρόνο και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Και βρέθηκε η Μάρθα που μου έδωσε κουράγιο. Με έπαιρνε μαζί της, με πήγαινε στο γήπεδο, στις προπονήσεις και μου έλεγε “δεν μπορείς να σταματήσεις, είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου”. Κι έτσι συνέχισα το ποδόσφαιρο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε αργότερα, κάποια στιγμή της είχε ζητήσει να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε, γιατί δεν μπορούσε να αφήσει το θέατρο.

«Δεν της ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόση αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο για 8 μήνες για να κάνει παιδί και δεν μπορούσε να μην είναι στο θέατρο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε: «Θα κρατήσω τα πάντα από τη Μάρθα, αλλά θα κρατήσω κυρίως την αγάπη της για την οικογένεια, για το σπίτι της, για την παρέα της που ήταν ηθοποιοί κυρίως και την καλοσύνη της για όλους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News