Κωνσταντίνου: «Πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο για τον ΠΑΟ, όπως και τα χρόνια εκτός Ευρώπης»

«Μπήκαν τα χρήματα στους παίκτες»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, και μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στους «πράσινους» και τους «ασπρόμαυρους» στο ΟΑΚΑ.

Τόνισε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν τίτλο και πως οι ποδοσφαιριστές του διψάνε για διάκριση ενώ αποθέωσε τον Λουτσέσκου για την εξωαγωνιστική δουλειά που κάνει στους παίκτες του.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Δεν θα είναι ίδιος ο τελικός με αυτόν του 2014. Είναι διαφορετικοί ποδοσφαιριστές και ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι κοντρολαρισμένη ομάδα, έχει δώσει πολλά παιχνίδια, πέρασε μια κάμψη και το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ο ΠΑΟΚ που ζητάει και θέλει όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός φτιάχνεται τώρα, ξέρει τι σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο και σιγά σιγά χτίζουν έναν καινούριο Παναθηναϊκό. Η ομάδα χρειάζεται έναν τίτλο, είναι πολλά τα χρόνια χωρίς τίτλο για τον Παναθηναϊκό όπως και τα χρόνια εκτός Ευρώπης.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να καθιερωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τον προπονητή του θέλει να καθιερωθεί ως ευρωπαϊκή ομάδα. Ο Λουτσέσκου ασχολείται προσωπικά με τους ποδοσφαιριστές και τους λέει τι έχουν να κερδίσουν στο μέλλον και μέχρι να τελειώσουν την καριέρα τους. Αυτό είναι ένα προσόν που έχουν λίγοι προπονητές, από αυτούς που ασχολούνται και εξωαγωνιστικά με τους ποδοσφαιριστές του.

Να μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα και τέτοιες ομάδες έχουν περισσότερη θέληση για να πάρουν έναν τίτλο. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο οι διακρίσεις του παρελθόντος. Οποιος το θέλει πιο πολύ και όποιος είναι σε καλύτερη ψυχολογία, αυτός θα πάρει και το τρόπαιο. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ παίζουν χρόνια μαζί, έχουν ομοιογένεια, από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν μεγάλο κίνητρο και διψάνε για έναν τίτλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News