Κωνσταντίνου: «Η ήττα μας στεναχώρησε πολύ - Ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο καλούς παίκτες»

«Να καταθέσει άμεσα την ένσταση η ΠΑΕ, χωρίς περιττές "ευγένειες" και "fair play"»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 και μίλησε για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί των «πράσινων».

Αναλυτικά όσα είπε

«Η χθεσινή ήττα μας στεναχώρησε πολύ, γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, απλώς ο Παναθηναϊκός ήταν αδιάβαστος και ο ΠΑΟΚ ήταν διαβασμένος. Η διαφορά των προπονητών και των παικτών των δύο ομάδων έδωσαν τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν τόσο καλούς παίκτες όσο ο «Δικέφαλος του Βορρά». Μπορεί στο πρώτο δεκάλεπτο να πίεσε ο Παναθηναϊκός, αλλά οι μεγάλες ομάδες δεν κερδίζουν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια άλλη μεγάλη ομάδα με μόνο δέκα λεπτά πίεσης. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέλαβε πρωτοβουλίες.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να υποτίμησε τον ΠΑΟΚ, λόγω του αγώνα που έδωσε μεσοβδόμαδα με την Κοπεγχάγη. Μπορεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και να θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστεί τον κόσμο. Η ήττα αυτή όμως ήταν πολύ μεγάλη και βαριά για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γιατί μετά από 3-4 χρόνια γέμισε τη «Λεωφόρο».

Όσο γι’ αυτόν που ξεχώρισε χθες από τον ΠΑΟΚ, ο κ.Κωνσταντίνου είπε: «Τον Τσούμπα Άκπομ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News