Κωνσταντίνου: «Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι έχει βάλει πολλά λεφτά ο Αλαφούζος»

Κωνσταντίνου: «Από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν Σεϊταρίδης και Μπασινάς»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βάλει πολλά χρήματα στον Παναθηναϊκό. Τι είπε για Πιεγκμποσάντ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Αρχικά σημείωσε πως: «Έχουν μπει σε σειρά κάποια πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι σε ένα πλάνο, η ομάδα προπονείται έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Δεν περιμένουμε από το πρώτο παιχνίδι με νέα παιδιά να πάμε καλύτερα αλλά πάμε καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πίεση για την Ευρώπη, έχει χρόνο να μοντάρει την ομάδα».

Για το στόχο της νέας περιόδου:

«Φτιάχνουμε μία ομάδα με παιδιά από τις Ακαδημίες, νέα παιδιά για να μπορέσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε , δεν νομίζω ότι δεν θα είναι στην πεντάδα η ομάδα, δεν διεκδικούμε πρωτάθλημα».

Για τα τηλεοπτικά:

«Είμαστε επτά ομάδες χωρίς συμβόλαιο, είναι ενωμένες μεταξύ τους αυτές οι ομάδες. Εμείς σαν ΠΑΕ και σαν ομάδα των επτά δε νομίζω ότι έχουμε διαφορετική άποψη από αυτή που σας λέω (σ.σ. ότι είναι ενωμένες οι ομάδες). Αν αύριο αλλάξουν τα πράγματα αυτό είναι άλλη ιστορία. Το «Ε», όπως έχει ειπωθεί, θέλει να στείλει πρόταση, για τις ομάδες που δεν έχουν συμβόλαιο αλλά ακόμη έχουμε μόνο την ενημέρωση της Σούπερ Λιγκ».

Αν υπάρξει πρόταση που καλύπτει τον Παναθηναϊκό, τι θα αποφασίσουν:

«Δεν είναι έτσι, υπάρχουν επτά που θέλουν να έχουν άποψη. Είναι και θέμα ιδιοκτήτη αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δεσμοί που ενώνουν τις ομάδες και δε νομίζω μεμονωμένα να φύγει καμία. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πουλήσει αυτές τις ομάδες που του στάθηκαν δίπλα του στα δύσκολα; Οι 7 βρέθηκαν και συμφώνησαν, έχουν όλοι και μία αξιοπρέπεια».

Για το αν δε βρεθεί λύση:

«Έχει συζητηθεί στη Σούπερ Λιγκ, αν δε βρεθεί θα μπλοκάρουν την προκήρυξη οι ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο».

Για το αν έχει ευθύνη για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης:

«Δε νομίζω ότι έχει ευθύνες περισσότερες από τους άλλους απλώς έχει βγάλει ένα πλάνο δικό του, το πρότεινε, έχει βρει κάποια χρήματα, δε συμφωνούν όμως οι ομάδες. Όσον αφορά το θέμα των επεισοδίων είναι άλλο κομμάτι…

Για την αναδιάρθρωση, ότι δείχνει αδιάλλακτος ο υφυπουργός:

«Οι ιδιοκτήτες είπαν δε συμφωνούν και τελείωσε, δεν είπαν την αντιπρότασή τους. Δεν είναι απόφασή μόνο δική του, είναι και της κυβέρνησης. Σαν τρόπος λειτουργίας δεν είναι εφικτό και δεν το δέχονται οι ομάδες, σαν λεφτά είναι πολλά.

Ας μας φωνάξει η NOVA που εμείς ζητήσαμε 35εκ. αντί για 30εκ. όπως πέρσι , ας μας φωνάξει και να πάρουμε όσα τουλάχιστον πήραμε και πέρσι και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι ιδιοκτήτες των ομάδων βάζουν λεφτά και μάλιστα πολλά αλλά ο καθένας χαράζει την πορεία του και θα φανεί από τη συνέχεια».

Για τη συμφωνία με τον Πιεγκμπονσάντ:

«Δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι έχει βάλει πολλά λεφτά ο κ.Αλαφούζος. Υπάρχουν δυο μεγάλοι επαγγελματίες, να δώσουμε πίστωση χρόνου, το πρότζεκτ τρέχει, κάποια στιγμή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχει τελειώσει. Καταληκτική ημερομηνία είναι 23 Αυγούστου. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου έχει ισχύ μέχρι τότε».

Για τον Πούγγουρα:

«Είχαμε δύο πολύ καλά παιδιά, τον έναν μας τον πήρε πίσω ο ΠΑΟΚ, τον άλλον μας τον έδωσε, γιατί όχι κι αυτόν. Είναι ακόμη νωρίς, όμως».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News