Κωνσταντίνου: «Απολύτως αναμενόμενη η επέκταση του συμβολαίου του Γιοβάνοβιτς»

Κωνσταντίνου: «Απολύτως αναμενόμενη η επέκταση του συμβολαίου του Γιοβάνοβιτς»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του μίλησε για τον αποψινό τελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αλλά και για υπόλοιπα θέματα που αφορούν το Τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου στο sdna.gr:

«Προσωπικά δεν θεωρώ πως οι δύο ομάδες ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία. Αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός σαφώς και βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κι αγωνιστική κατάσταση σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό τον κάνει φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο τελικός γίνεται στην Αθήνα και ανεξάρτητα από το γεγονός πως στις εξέδρες θα βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων .

Για τους τομείς στου οποίους θα κριθεί ο τελικός:

«Σε αυτά τα ματς μετράει πάνω απ΄όλα ποια ομάδα θέλει περισσότερο τον τίτλο και θα το αποδείξει με την εικόνα της μέσα στο χορτάρι.

Μεγάλο ρόλο ασφαλώς και θα παίξουν τα τρεξίματα, η δύναμη, η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και ίσως και η τύχη που είναι το τελευταίο κομμάτι που μπορεί να κρίνει έναν τελικό κι ασφαλώς δεν έρχεται από μόνη της, αλλά θα πρέπει να την κυνηγήσουν οι δύο ομάδες».

Για τους παίκτες κλειδιά των δύο ρόστερ:

«Οι προπονητές και των δύο ομάδων έχουν εντοπίσει τους παίκτες που ξεχωρίζουν στις δύο ομάδες και θα φροντίσουν να τους περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, είτε παίζοντας man to man πάνω τους είτε με άλλους τρόπους. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας παικτών συγκριτικά με τον ΠΑΟΚ και τους πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές του».

Για την μάχη των δύο πάγκων:

«Πρόκειται για δύο προπονητές περίπου της ίδιας αγωνιστικής φιλοσοφίας. Δεν έχουν τίποτα να κρύψουν ο ένας από τον άλλο και θα έχουν ενδιαφέρον ασφαλώς και ο τρόπος που θα διαχειριστούν τον τελικό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

– Για την επέκταση της συνεργασίας του Γιοβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν απολύτως αναμενόμενο και φυσιολογικό να συμβεί αυτό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν έγινε επιτυχημένος προπονητής γιατί έβγαλε τον Παναθηναϊκό ξανά στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Επί των ημερών του η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία με τον ίδιο να δείχνει πως ξέρει πως να διαχειριστεί αποτελεσματικά το υλικό που έχει.

Συν τοις άλλοις, στο επιτελείο του Γιοβάνοβιτς υπάρχουν και δύο Έλληνες βοηθοί (Κόντης, Κολομπούρδας) οι οποίοι ξέρουν τι σημαίνει Παναθηναϊκός και το μεταφέρουν κι αυτοί από την πλευρά τους στους ξένους παίκτες». 

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων:

«Δίνεται μια καλή ευκαιρία να στείλουν το μήνυμα οι οπαδοί και των δύο ομάδων πως το ποδόσφαιρο παίζεται πλέον στο χορτάρι και όχι στις εξέδρες με επεισόδια και άσχημες συμπεριφορές».

Για τον τελικό που ήταν ποδοσφαιριστής και τον θυμάται πιο έντονα:

«Θυμάμαι έναν διπλό τελικό με τον ΠΑΟΚ, όπου ήρθαμε 1-1 στο πρώτο ματς στην Τούμπα και στον επαναληπτικό κερδίσαμε 2-1 και πήρε ο Παναθηναϊκός το Κύπελλο».  

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News