Κωνσταντίνου: "Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν θα ζήσει ξανά"

Κωνσταντίνου: «Από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν Σεϊταρίδης και Μπασινάς»

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, υποστήριξε πως η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ κρίσιμη και θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν έχει ζήσει ξανά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου:

“Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει προς το παρών τον σχεδιασμό του. Το πλάνο το είπε στους ανθρώπους που έπρεπε να το πει, στη Ζυρίχη και στην Ελλάδα. Από εδώ και πέρα θα στείλουμε τον διακανονισμό που πρέπει να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και θα περιμένουμε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Όλος ο κόσμος θα βοηθήσει, όλοι θα βοηθήσουν γιατί πρωτάθλημα χωρίς Παναθηναϊκό δεν υπάρχει”.

Ανησυχούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τι έχετε να τους πείτε;

Όλοι ανησυχούμε και οι φίλοι του Παναθηναϊκού ακόμα περισσότερο. Πρέπει να κάνουν υπομονή και να συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο. Οι επόμενοι μήνες, η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, αλλά με τη στήριξή τους ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να ξεπεράσει τα εμπόδια και θα τα ξεπεράσει. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να την ζήσει ξανά ποτέ. Θα είναι μια χρονιά Παναθηναϊκού”.

Για το αν έχουν ζητήσει κάποιοι παίκτες να φύγουν:

“Ακόμη όχι. Εκτός από τον Κουτρουμπή δεν υπάρχει πρόταση από κάποιον ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει, να φύγει. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού σχεδιάζουμε ότι καλύτερο”.

Για τον Κουτρουμπή:

“Δεν είναι στα σχέδια του προπονητή”.

Για το αν υπάρχουν ψυχικά αποθέματα:

“Απ΄ ότι είδατε στο σημερινό ματς υπάρχουν ψυχικά αποθέματα και από τον κ. Ουζουνίδη και από εμάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να έχουμε δυνάμεις για να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και θα κρατηθεί”.

Για την απόσυρση του κύριου Θεοδωρόπουλου:

“Ο κύριος Θεοδωρόπουλος ξέρει γιατί τη διέκοψε. Από εκεί και πέρα εμείς σαν διοίκηση θα κάνουμε αυτό που πρέπει”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News