Κόνιαρης για Μπουρούση: «Είναι μεγάλος παίκτης»

Πέρασε η μπόρα για τον πιτσιρίκο του Εξάστερου!

Για το ταλέντο του μιλούν πολλοί εδώ και χρόνια. Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο τού έβαλε εμπόδια στο δρόμο κρατώντας τον για ένα χρόνο εκτός δράσης, ωστόσο ο Αντώνης Κόνιαρης επέστρεψε δυνατός.

Ο 19χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού δήλωσε στο sport-fm.gr αποφασισμένος να βοηθήσει την Εθνική Νέων Ανδρών να πετύχει το στόχο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Χαλκίδας (15-24/7), αλλά παράλληλα να δείξει την αξία του σε όποιον δεν τη γνωρίζει. Μίλησε, δε, και για το μεγάλο απόκτημα της ομάδας του, τον Γιάννη Μπουρούση.

[ads2]

Αναλυτικά η συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM:

-Πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις μετά από ένα χρόνο στην ίδια παρέα;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι με τα παιδιά ξανά μαζί. Παρόλο που δεν κάνουμε διακοπές, είμαστε όλοι εδώ και θέλω να συνεχίσω να το κάνω αυτό κάθε καλοκαίρι, όσα χρόνια μπορώ».

-Είναι απωθημένο σου ένα χρυσό με αυτή την ομάδα;
«Μακάρι φέτος να ανέβουμε, είναι ο μεγάλος στόχος για φέτος, και του χρόνου να πάρουμε το χρυσό. Τόσα χρόνια το ήθελα κι εγώ, πέρσι το πήραν τα παιδιά και χάρηκα κι εγώ».

-Το γεγονός ότι είστε μαζί με τα ίδια παιδιά για ένα ακόμη χρόνο πόσο βοηθά στη χημεία εντός κι εκτός γηπέδου;
«Σε αυτό βοηθούν και οι προπονητές. Είμαστε πολλά χρόνια. Ακόμη και για μένα που είχα δύο χρόνια να δω αυτά τα παιδιά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα».

-Έχεις δίπλα σου και κάποιους συμπαίκτες σου στον Παναθηναϊκό, όπως τον Λούντζη και τον Χαραλαμπόπουλο, που σε βοηθούν στην προσαρμογή…
«Όλοι με βοηθάνε. Όλα τα παιδιά είναι δίπλα μου και κοντά μου. Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά».

-Πέρσι δεν είχες την τύχη να παίξεις μπροστά στο ελληνικό κοινό στις δύο διοργανώσεις που έγιναν σε Ηράκλειο και Βόλο λόγω τραυματισμού. Πώς περιμένεις την παρουσία του κόσμου στη Χαλκίδα;
«Μου είπαν τα παιδιά ότι ο κόσμος αγκαλιάζει την Εθνική και βοηθά πολύ, αλλά και για το έξτρα άγχος που υπάρχει. Σίγουρα θέλω ο κόσμος να γεμίζει το γήπεδο, είτε είναι παιχνίδι 30 πόντων είτε ενός. Να είναι εδώ και να μας βλέπει».

-Σίγουρα θα θέλεις να δείξεις τις ικανότητές σου και εν όψει της σεζόν που θα έρθει με τον Παναθηναϊκό…
«Ναι, σίγουρα. Θα με δουν και περισσότερο οι καινούργιοι προπονητές που ήρθαν προς το τέλος της σεζόν για να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο».

-Σαν παίκτης του Παναθηναϊκού θα ήθελα κι ένα σχόλιο για τη μεταγραφή του Μπουρούση, που τη συζητά όλος ο κόσμος…
«Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Ήθελα κι εγώ να τον ζήσω από κοντά. Είναι μεγάλος παίκτης».

πηγή: sportfm.gr

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News