Κομμένα τα... αστεία - Στον ΤΕΛΙΚΟ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (vids)

Κομμένα τα... αστεία - Στον ΤΕΛΙΚΟ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (vids)

 

Ωραία, άνετα και… επαγγελματικά ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στο ΔΑΚ της Λαμίας και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με νίκη απέναντι στην τοπική ομάδα (0-2, 0-3 σύνολο). Τα τέρματα για το Τριφύλλι πέτυχαν οι Ιωαννίδης και Παλάσιος.

Από μια επικίνδυνη σέντρα σουτ ο Παλάσιος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ με τον Σαράνοφ να πραγματοποιεί δύσκολη απόκρουση στο 7ο λεπτό. Ο Αργεντινός έχασε κλασσική ευκαιρία στο τέταρτο με αριστερό σουτ, όμως, η μπάλα πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι της εστίας της Λαμίας.




Στο 24ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει εύκολα. Δέκα λεπτά μετά η Λαμία βρήκε νέο σουτ με τον Λούκας που κατέληξε άουτ.

Από την επιμονή του Ιωαννίδη να κυνηγήσει τη φάση ο Παναθηναϊκός βρήκε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ. Ο Έλληνας φορ έκανε δικιά του μια θεωρητικά ελεγχόμενη μπάλα της Λαμίας και εκτέλεσε με ωραίο πλασέ τον Σαράνοφ για το 0-1.




Κοντά στη μία ώρα παιχνιδιού το Τριφύλλι θα τελειώσει και τυπικά την υπόθεση πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Ο Αϊτόρ θα βρει εντός της περιοχής της Λαμίας τον Παλάσιος, ο οποίος θα στείλει αργά και βασανιστικά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 60′ ακυρώθηκε γκολ του Μπανγκουρά για οφσάιντ.




Εν συνεχεία, ο Γιοβάνοβιτς έβγαλε Αϊτόρ – Ιωαννίδη – Παλάσιος – Βέλεθ σκεπτόμενος και το παιχνίδι με τον Άρη, για να βάλει τους Βιτάλ – Καρλίτος – Σάντσες – Μαουρίσιο. Ο Πέρεθ στη συνέχεια, ένιωσε ένα σφίξιμο και αντικαταστάθηκε από τον Αλεξανδρόπουλο. Κεφαλιά του Μπανγκουρά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μπρινιόλι.

Στο 82ο λεπτό ο Καρλίτος είχε την ευκαιρία, είτε να τελειώσει μόνος του τη φάση, είτε να τροφοδοτήσει τον Βιτάλ, όμως, ο Ίβηρας φορ βρήκε «στοπ» σε οπισθοφύλακα της Λαμίας. Πάλι ο Καρλίτος βρέθηκε σε θέση βολής στο 86′, όμως, ο Σαράνοφ βγήκε νικητής σε μία από τις λίγες φορές στο ματς.




Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης. Μανούσος, Ντελ Πίνο, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Άλβες

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News