Κόλπο γκρόσο με Γιάνκοβιτς

Κόλπο γκρόσο με Γιάνκοβιτς

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μπορεί να θέλει να παραμείνει σε ομάδα Euroleague ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο να είναι στο σχεδιασμό του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένα φλερτ που ξεκίνησε και απομένει να φανεί πως θα εξελιχθεί.

Οι πιθανότητες της απόκτησής του μπορεί να μην είναι πολλές σήμερα ωστόσο τα πάντα μπορεί να ανατραπούν στο πέρας των ημερών. Για αυτό και στον Άρη αποφάσισαν να ξεκινήσουν την προσπάθειά τους για την απόκτηση του διεθνή φοργουορντ.

[ads2]

Η περίπτωση του Γιάνκοβιτς αποτελεί ένα ακόμη παιχνίδι υπομονής για τον Δημήτρη Πρίφτη και τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης όπως συνέβη και με την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά. Απομένει να φανεί αν και πάλι στο τέλος θα υπάρξει δικαίωση.

Η πρώτη επαφή έχει ήδη γίνει ανάμεσα στον Άρη και τον Γιάνκοβιτς. Έναν παίκτη που ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον γνωρίζει ακόμη περισσότερο και από τη μεταξύ τους συνεργασία σε Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα.

Στην πρώτη επαφή του αναλύθηκε πλήρως και ο ρόλος του στην ομάδα και το πλάνο που υπάρχει. Σύμφωνα με αυτό θα έχει θέση βασικού με τον ίδιο ωστόσο επί του παρόντος να έχει ως προτεραιότητά του τη στιγμή αυτή να αγωνιστεί εκτός Ελλάδας και δη σε ομάδα της Ισπανίας. Ουσιαστικά θέλει να βρει συμβόλαιο σε ομάδα Euroleague και για αυτό θέλει να περιμένει λίγο ακόμη. Σε περίπτωση δε που δεν προχωρήσει η απόκτησή του τότε θα γίνει κίνηση για φόργουορντ από την κοινοτική αγορά.

Sport24.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News