Κολοβός: "Με στεναχώρησε ο Ρόκα με αυτό που έκανε - Μετά ζήτησε συγγνώμη"

Κολοβός: "Με στεναχώρησε ο Ρόκα με αυτό που έκανε - Μετά ζήτησε συγγνώμη"

Ο Δημήτρης Κολοβό, ο οποίος… κόπηκε από τον Ντάνι Πογιάτος το καλοκαίρι, παραχωρήθηκε δανεικός στη Σερίφ Τιράσπολ της Μολδαβίας, όπου τα πηγαίνει περίφημα (2 γκολ και 4 ασίστ και 9 παιχνίδια).

O 27χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε σε αθλητική και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περσινή χρονιά, αλλά και στους Δώνη, Νταμπίζα, Ρόκα και Πογιάτος.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Livesport:

– Πώς θα αξιολογούσες συνολικά την περσινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό;

Παρότι συνέβησαν πολλά στη σεζόν νομίζω είχε θετικό πρόσημο. Η ομάδα μετά τον πρώτο μήνα βρήκε σταθερότητα και σταδιακά έχτισε και αγωνιστική ταυτότητα.Ήταν ανταγωνιστική σε πολλά από τα ντέρμπι ήταν σταθερή στα πλέι οφ. Ισως να μπορούσαμε να πάμε καλύτερα στο Κύπελλο αλλά καθετί περισσότερο απ αυτό που κατάφερε πέρυσι η ομάδα θα ήταν υπέρβαση.

– Πώς εξηγείς τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού;

Για μένα έπρεπε να στηριχθεί το αρχικό πλάνο. Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω αλλά άποψή μου είναι πως έπρεπε να στηριχθεί το σχέδιο τριετίας και το δίδυμο Νταμπίζα-Δώνη. Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα για όλους. Και για τον κ. Μπόλονι και για τους παίκτες. Aς μην ξεχνάμε ότι έγιναν πολλές αλλαγές και στο ράστερ.

– Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον κ. Πογιάτος και τον κ. Ρόκα;

 Για τον κύριο Πογιάτος δεν έχω εικόνα μόνο λίγες προπονήσει πρόλαβα.  Ο κ. Ρόκα με στενοχώρησε διότι το καλοκαίρι μάς έφερε προ εκπλήξεως. Δεν είχε καν ενημερώσει ότι δεν επρόκειτο να μείνουμε στην ομάδα. Δεν ήταν σωστό. Και μετά όταν ενημερωθήκαμε για το μέλλον μας από άλλους ανθρώπους της ομάδας,ζήτησε συγγνώμη. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ο κ. Νταμπίζα παρότι πολλοί έλεγαν ότι ήταν ο κακός, ήταν πιο κοντά στους παίκτες. Πολύ πιο μέσα στα αποδυτήρια. Και αυτό είναι το σωστό για έναν τεχνικό διευθυντή. Δεν είναι μόνο για τις μεταγραφές ο τεχνικός διευθυντής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News